Vierailija

Itselläni menee oikea. Tosi monella läheiselläni menee vasen. Jännä miten ne, joilla menee vasen sanoo että on outoa laittaa oikea. Nimenomaan kun oikea on päällä menee sormet järjestyksessä ristiin :D

löysin tämmösen

http://www.personalityquiz.net/innertraits/clasphands.htm

If your left thumb is on top then the driving force in your life is the desire for affection and you are a great lover. Your dominant brain side is the right and you have an intuitive approach.

If your right thumb is on top then the driving force in your life is your intellect and you will most likely be financially secure in your life time. Your dominant brain side is the left and you have an analytical approach.

Nyt kun alan miettimään ne muutamat joilla menee oikea niin kyllä ne on aika älykästä ja mietiskelevää porukkaa.

Mites teillä?

  • ylös 3
  • alas 10

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Mulla menee oikea. Tunnistan kyllä itseni tuosta kuvauksesta. Olen aika analyyttinen, vähän liikaakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mulla menee oikea. Tunnistan kyllä itseni tuosta kuvauksesta. Olen aika analyyttinen, vähän liikaakin.

Sama mullakin

-ap

Vierailija

Olen oikeakätinen ja mulla menee vasen peukalo päällimmäiseksi. Kun istun jalat ristissä, niin silloin päällimmäinen jalka on vasen, puhelimessa puhuessa pidän puhelinta vasemmassa korvassa jne.

Vierailija

Minuun tuo tutkimus ei päde ollenkaan, koska olen sekä loistava rakastaja että erittäin älykäs. :)

  • ylös 16
  • alas 2
Vierailija

Oikea ja tavallaan tunnistan itseni ap:n lainaamasta tekstistä. Sitten taas toisaalta olen äärimmäisen herkkä ja tunteikas. Ja tietysti helvetin hyvä rakastaja.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vasen, mutta olen kaikkea muuta kuin tunteet edellä menijä tai "great lover".

Sama, olen intj-persoona ja tunnekylmäksikin kutsuttu. Olen oikeakätinen, mutta luulisin, että yleisesti ottaen oikeakätisillä on hieman suurempi taipumus ristiä kädet oikea peukalo päällä.

Vierailija

Vasen peukalo päällä, mutta olen looginen ja tahdon rationaaliset ratkaisut kaikkeen. En myöskään huomio paljon rakkaitani. O'ou.

Vierailija

Vasen peukku päällä, oikeakätinen, analyyttinen ja ei-tunteellinen täällä. Kun oikein asiaa tutkiakelin, huomasin, että ojennan ensin vasemman käpälän passiivisesti eteen ja sovittelen oikean käden sormet sinne väleihin. Ehkä oikealle kädelle näinkin hyvää motoriikkaa vaativa temppu on helpompi. On luontevaa aloittaa peukalosta, ja laittaa se "väliin", ei ulkopuolelle.

Vierailija

Entä oletteko oikea- vai vasenkätisiä?

Täällä vasenkätinen ja oikea peukku menee päälle.

Vierailija

Vasen, INTJ ja hyvin ei-tunteellinen täälläkin. Hassua. Kaipa tuo on vähän niinkuin jokin horoskooppi: osa ihmisistä tunnistaa kuvauksesta itsensä ja siksi uskoo siihen, ja osa sitten taas... ei.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla