Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä laittaisit päällesi työpaikan pikkujouluihin, jotka pidetään pitseriatyyppisessä ravintolassa (jossa A-oikeudet)?

Vierailija

Eipä kait tuommoiseen mitään pikkumustaa vetästä? Pikkujoulut on perjantaina klo 19 alkaen.

Kommentit (8)

Vierailija

Farkut, toppi, bleiseri, saappaat, käsilaukku, hattu, sukat, alusvaatteet, kaulakoru, rannerengas, korvakorut ja spanxit

Vierailija

Tuota, tuota... Pikkujoulut on kuitenkin pikkujoulut, pidettiin ne sitten missä hyvänsä. Ehkä muuta paikkaa ei enää ollut saatuvilla? Koska päivä on perjantai niin hyvinkin näkisin itseni pikkumustassa ;) Vähentäisin ehkä koruja tjs, mutta yleensä pikkujoulu on "se" juhla, jossa työpaikan ladyt haluavat näyttäytyä parhaimmillaan.

Yleisesti ottaen on parempi olla hieman yli- kuin alipukeutunut.

N45+

Vierailija

Laittaisin jonkun kivan, kimaltavan paidan ja hameen. Mustat sukkahousut ja kengät, joissa kimaltava solki. Sitten korvikset, kaulakorun ja menoksi.

Vierailija

Mä kyllä laittaisin jonkun cocktail dress -tyylisen asun, ei mustaa, mutta esim laivastonsinisen tai tummanvihreän (jotka sopii mun punaisiin hiuksiin ja vaaleaan ihoon). Vaikkapa hyvälaatuista samettia tai jotain muuta tanakampaa kangasta. Tukevat ja mukavat platformnilkkurit arkipäiväistämään lookia. Paksu kaulakoru, pitkä keinoturkis ja eiköhän se olis siinä.

Varmaan tuolta pitseriasta ollaan menossa jatkamaan johonkin yökerhoon tai klubille, joten siinäkin mielessä tuon asun valitsin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat