Vinkkejä korvapuustien leipomiseen

Seuraa 
Liittynyt10.1.2015

Saan mausta hyvän, mutta ulkonäkö osuu kohdalleen korkeintaan joka kolmannessa pullassa. Antakaapa nyt vinkkejä, kuinka korvapuusteissa saa yhdistettyä maun ja ulkonäön.

Vinkkejä saa myös antaa siihen, kuinka pyörreistä pullista saa kauniin pyöreitä. Kyllähän ne aina uunissa viimeistään pyöristyvät, mutta tahtoisin, että ne ovat säännöllisiä jo uuniin mennessä.

Kommentit (2)

Vierailija

Minäkin haluan tietää salaisuuksia hyviin korvapuusteihin. Inhoan sitä, että usein korvapuustin "kerrokset" ovat erottuneet toisistaan uunissa noustessa, ja sitten se on sellainen hieman kuivunut ja kitkerä. Tuntuu myös usein, että tekovaiheessa voi-kanelitäytettä on riittävästi, mutta uunista tultua kaikki on kadonnut. Onko hillitön voimäärä siis salaisuus sekä taikinassa että täytteessä?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat