Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vinkkejä korvapuustien leipomiseen

19.11.2015 |

Saan mausta hyvän, mutta ulkonäkö osuu kohdalleen korkeintaan joka kolmannessa pullassa. Antakaapa nyt vinkkejä, kuinka korvapuusteissa saa yhdistettyä maun ja ulkonäön.

Vinkkejä saa myös antaa siihen, kuinka pyörreistä pullista saa kauniin pyöreitä. Kyllähän ne aina uunissa viimeistään pyöristyvät, mutta tahtoisin, että ne ovat säännöllisiä jo uuniin mennessä.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
19.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin haluan tietää salaisuuksia hyviin korvapuusteihin. Inhoan sitä, että usein korvapuustin "kerrokset" ovat erottuneet toisistaan uunissa noustessa, ja sitten se on sellainen hieman kuivunut ja kitkerä. Tuntuu myös usein, että tekovaiheessa voi-kanelitäytettä on riittävästi, mutta uunista tultua kaikki on kadonnut. Onko hillitön voimäärä siis salaisuus sekä taikinassa että täytteessä?

Vierailija
2/2 |
19.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokerin määrässä salaisuus. Siinä ei kannata pihistellä. Siis voikanelisokeriseoksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi viisi