Lue keskustelun säännöt.
Vinkkejä korvapuustien leipomiseen
19.11.2015 |
Saan mausta hyvän, mutta ulkonäkö osuu kohdalleen korkeintaan joka kolmannessa pullassa. Antakaapa nyt vinkkejä, kuinka korvapuusteissa saa yhdistettyä maun ja ulkonäön.
Vinkkejä saa myös antaa siihen, kuinka pyörreistä pullista saa kauniin pyöreitä. Kyllähän ne aina uunissa viimeistään pyöristyvät, mutta tahtoisin, että ne ovat säännöllisiä jo uuniin mennessä.
Kommentit (2)
Sokerin määrässä salaisuus. Siinä ei kannata pihistellä. Siis voikanelisokeriseoksessa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minäkin haluan tietää salaisuuksia hyviin korvapuusteihin. Inhoan sitä, että usein korvapuustin "kerrokset" ovat erottuneet toisistaan uunissa noustessa, ja sitten se on sellainen hieman kuivunut ja kitkerä. Tuntuu myös usein, että tekovaiheessa voi-kanelitäytettä on riittävästi, mutta uunista tultua kaikki on kadonnut. Onko hillitön voimäärä siis salaisuus sekä taikinassa että täytteessä?