Holiday club viikko-osake + RCI-jäsenyys, kokemuksia kellä tällainen on?

Pandamama

Hei,

Olemme harkitsemassa holiday club viikko-osakkeen ostoa ja samalla RCI-jäsenyyttä. Viikko olisi Katinkullassa talvella helmikuussa. Tykkäämme itse lomailla Vuokatissa. Lisäksi pidämme muutoinkin laskettelukeskuslomista ja aurinkomatkoista. Lapset ovat 1 ja 3 v. Reissaaminen lisäksi harrastusten vuoksi paljon kotimaassa laskettelukeskuksissa kesäisin (touko-lokakuussa).

Kaipaammekin nyt kokemuksia, ovatko nykyiset osakkeen omistajat olleet tyytyväisiä? Vielä ei ole kauppoja tehty.

He, kellä ei osaketta ole, jättäkööt kommentoimatta.

Kiitos! :)

Kommentit (10)

Vierailija

Ärsyttää maksaa niitä hemmetin vastikkeita koko ajan. Ihan rahantuhlausta, samalla hinnalla pääsee matkustelemaan sinne ja tänne.

Vierailija

Rakas mamma, älä missään olosuhteissa mene ostamaan tuota, se on vain ja ainoastaan loputonta rahastusta: ilman moisia höpinöitä voitte itse päättää missä ja milloin lomailette. Tai, no jos et usko, palataanpa vuoden päästä astioille!

Vierailija

Tätä kannattaa harkita ainoastaan jos viikko on tosi hyvä tai haluaa lomailla joka vuosi samaan aikaan samassa paikassa. Hyvän viikon saa vuokrattua itsekin eteenpäin

RCI-vaihdot tulee äkkiä tosi kalliiksi. Vuosimaksu +vastikkeet +vaihtomaksut. Isolla perheellä saattaa olla kannattavaa. Vaihtokohteet pitää varata TOSI aikaisin eli vähintään vuotta aiemmin. Lennot saattaa tulla sitten yllättävän kalliksi. Lisäksi se vaihtosysteemi kulkee jälkijunassa.

Osakkeista on vaikea päästä eroon, maksettua summaa ei saa takaisin, korkeintaan puolet.

En voi suositella

Vierailija

Vuosia käyty Katinkullassa vanhempien osakkeilla. Sinällään juttu on ihan ok jos samaan paikkaan haluaa (esim. vaikka Golf tai laskettelu) mutta kalliiksihan nuo pidemmän päälle tulevat, jos ei oikeasti sinne lomalle halua.  RCI on sinällään se asia joka tekee mielenkiintoisemmaksi asian, mutta aika paljon vaivaa siitäkin on että saa viikot varailtua yms ja vastikkeethan pitää aina maksaa lomaili tai ei.

Vierailija

Ollaan käyty varmaan 5 kertaa Holiday Clubin tutustumislomilla ympäri Suomea ja nää lomaosakkeen myyjät on kyl niin kyrpiintyneitä työhönsä. Monta kertaa suuttuneet, kun ei olla ostettu osaketta. Kerran yks sanoi suoraan, et "teille ei kyl tule enää kutsua tutustumislomalle, koska ootte jo käyneet kaks kertaa." Aijaa kummasti meidät huolittu myöhemminkin lomailemaan.

Suosittelen muuten kaikkia hyödyntämään noita halpoja tutustumistarjouksia. Ainut miinus, että joutuu jonain päivänä tuhlaamaan 1-2 tuntia lomaosakehöpötyksiin. Tulee tosi edulliseks verrattuna normaalihintaisiin kylpylälomiin.

Vierailija

Viikko olisi 6, juuri ennen hiihtolomia, todennäköisesti käyttäisimme sitä itse.

Eikö kellään ole positiivisia kokemuksia? Jos näin surkeaa on, niin eipä tarvitse pidempään harkita ostamista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eli sulla on viikko-osake? Onko myös RCI? Lähinnä tässä punnitsemme, joutuuko sitä enemmän maksamaan kuin saisi etuja.

Löytyy kaksi oseketta RCI kytkettyinä. Luovun niistä heti, kun isästäni aika jättää, joka siis on toinen osakas.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat