Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko baletti sopiva harrastus pojalle? EI OLE

Huhhuh

Siis mä en ainakaan IKINÄ laita poikaani harrastamaan balettia. Sinkkonen puhuu taas höpöjä.

http://yle.fi/uutiset/lastenpsykiatri_sinkkonen_jyrahtaa_antakaa_poikien...

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Appi oli ihan kauhuissaan, kun toisen poikansa esikoinen puki pikkuveljelle balettitossut jalkaan.  Sitä kuvaa, missä pojalle on laitettu peruukki päähän ja meikit naamaan ei ole uskallettu edes näyttää, ettei faari saa sydäriä.

Vierailija

Kansallisbaletissa ja kaikissa maailman baleteissa on lukuisia miehiä työssä tanssijoina. Suuri osa heistä on pariutunut naispuolisten työkavereidensa kanssa, eli ihan heteroita ovat. Tosin sanoen, ne balettitossut eivät ole tehneet heistä homoja.

Mikä ap sua pelottaa?  Etkö tiedä, että homoksi ei kasveta, vaan synnytään? Ja olisiko se oikeasti niin kamalaa, jos poikasi osoittautuisi homoksi?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No kyllähän se tarkoittaisi, että koulussa kiusattaisiin. Ainakin meillä päin. t. AP

Lapseni luokalla oli poika, joka harrasti tanssia, myös balettia. Hän oli  persoonansa ansiosta kaikkien suosiossa. Kukaan ei vähätellyt hänen tanssimistaan, varsinkin kun hän siinä hommassa oli kasvattanut itselleen näkyvät lihakset.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No kyllähän se tarkoittaisi, että koulussa kiusattaisiin. Ainakin meillä päin. t. AP

Eli kiusattavan on mukauduttava kiusaajien mielipiteeseen eikä kiusaajien missään nimessä tarvitse muuttaa käytöstään? Oot aika ääliö.

Vierailija

No tietysti jos on OK sen asian kanssa, että omasta pojasta tulee koko koulun silmätikku ja elämäntapakiusattu, niin laittakaa vaan poikanne balettiin. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No tietysti jos on OK sen asian kanssa, että omasta pojasta tulee koko koulun silmätikku ja elämäntapakiusattu, niin laittakaa vaan poikanne balettiin. 

 

No eikä tule kiusattu. Siskonpoika harrastaa balettia eikä asiasta olla koskaan kiusattu. Enemmänkin se on vain herättänyt mielenkiintoa muissa ja kysymyksiä on sitten sadellut tutu-hameesta lähtien.

Odette

Rakastan balettia. Kuka muka tanssisi kaikkien balettien miesroolit, jos harrastuksen kautta ei kasvaisi uusia tanssijoita, puhumattakaan Joutsenlammen musiikkia käyttävästä baletista, jonka esittäjinä on pelkkiä miestanssijoita? Pelkästään puhtaan itsekkäiden syiden perusteella voisin siis vastata, että on. Lisäksi tietooni on tullut sellainen hämmästyttävä tosiasia, että kaikki ovat yksilöitä. Ehkä tekin olette kuulleet siitä joskus. Vastaukseni on siis edelleen "on".

Vierailija

Ap, kato billy elliot. Siinäkin isä oli yrmyke joka ei hyväksynyt poikansa baletti harrastusta, mutta olikin väärässä ja lopussa sen myönsi. 5/5 leffa! 

Vierailija

"No kyllähän se tarkoittaisi, että koulussa kiusattaisiin. Ainakin meillä päin. t. AP" - No peruste tuokin. Toisaalta lapset(kin) osaavat olla aika julmia ja kiusata vaikka siitä, että jonkun vanhempi tai vanhempi on ni-in pöhkö, ettei anna harrastaa sitä, mitä haluaisi. - Kovin vähiin jää harrastukset, jos olettaa niiden olevan aina kaikkien mieleen. Tärkeintä kai olisi se, että oli lapsen harrastus, mikä hyvänsä, niin se olisi sellainen, josta hän itse saattaisi nauttia ja iloita. - Kyllä joskus jääkiekkokaukalossa olevia joitain nuoria katsellessa ja vanhemman huutaessa sekä lapselleen että valmentajalle -tai otteluiden aikana mm. tuomarille on käynyt mielessä, että kummankohan harrastus on kyseessä lapsen vai vanhemman. Jos poikasi haluaa harrastaa balettia, niin oikeasti, mitä sitten?  

Vierailija

On kelvannut harrastukseksi Valkoisen Talon henkilostopaallikolle ja Presidentin neuvonantajalle (Rahm Emanuel). Hanelle jopa tarjottiin stipendia Joffrey Ballettiin. Nykyisin Chicagon kaupunginjohtaja ja harva hanelle uskaltaa poikkipuolista sanaa sanoa. Veljensa tanssivat myos balettia, yksi on kuuluisa kirurgi ja toinen Hollywoodin vaikutusvaltaisimpia kihoja. Ehka baletti on antanut heille hyvat lahtokohdat elamalle.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat