Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kissa ja juna?

Vierailija

Ensimmäinen junamatka reilu 4kk ragdoll-pennun kanssa olisi tiedossa maanantaina. Autolla ollaan sama matka (vajaa 2h, junalla vähemmän) menty kaksi kertaa + lyhyitä "totutteluajeluita". Kissa on tosi reipas ja naukuu vain osoittaakseen mieltään. Sitä ei siis pelota. Luulisi, että juna olisi hiljaisemman käynnin takia mukavampi kokemus myös kissalle, kunhan ei satu kovaäänisiä koiria naapurituoleihin...

Matka tulee varmaankin menemään ihan hyvin, mutta mietityttää, miten siellä matkustajat suhtautuu kissan ääntelyyn? Jännitystä herättää tutun kokemus siitä, kun viereinen matkustaja oli toistuvasti valittanut henkilökunnallekin tutun kissan pitämästä äänestä. Se oli kyllä huutanut vähän lujemminkin, mitä ei meille ole ainakaan vielä tapahtunut. Protestoimista vain.

Kommentit (3)

Vierailija

No itse olen lemmikin (kissa) kanssa matkustanut junan lemmikkivaunussa. Siellä on aina ollut jos jonkinlaista lemmikkiä koirista papukaijoihin. En ole paljon muiden matkustajien mietteitä pohtinut, koska kyseinen vaunu on nimenomaan lemmikeille tarkoitettu.

Vierailija

Omat autoilua kammoavat kissat matkustavat junassa todella rauhallisesti. Jos mahdollista, hoitakaa vessajutut pois alta ennen ruokaa (meillä laatikon siivoaminen laukaisee välittömästi vähintään pissaustarpeen :D) ja ota kaverille joku peitto kopan päälle, jos alkaa kovasti jännittää. Jos on tottunut valjaisiin, voi toki kokeilla ottaa myös syliin, jos levottomuus iskee.
Hyvää reissua!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat