Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kiinnittymisvuotoako?

Pallero

Perjantaina aamulla siis alkoi ehkä menkat, mutta loppuivat sitten jo illalla se oli aika tummaa melkein rusehtavaa.. Sunnuntaina taas tuli ruskeaa, melkein mustaa vuotoa ihan muutaman tunnin,ja sitä tuli sen verran että näkyi paperissa ja alushousuissa.. ja se loppui siihen. Lauantaina ei siis tullut mitään, eikä sunnuntain jälkeenkään.. Meinasin odottaa muutaman päivän ja tehdä raskaustestin. Kannattaako? Voiko olla mahdollista että vuoto oli kiinnittymisvuotoa? Ei oo koskaan ennen käynyt noin ja syön yasminelle pillereitä, onko mahdollista että oisin raskaana?

Kommentit (2)

Vierailija

Kuulostaa siltä, että hormonit vähän temppuilevat. Ei kuitenkaan ole kovin todennäköistä, että olet raskaana mikäli olet ottanut pillerit ajallaan. Jos kuitenkin epäilyttää, voithan tehdä raskaustestin niin saat selvyyden asiaan.

Mia Terveydenhoitaja
Seuraa 
Liittynyt8.6.2015

Hei,

jos olet ottanut pillerit säännöllisesti niin on melko epätodennäköistä, että olisit raskaana.

Joskus kuukautiset ovat erilaiset kuin aikaisemmin, eikä tähän löydy mitään merkittävää syytä. Seuraavassa kierrossa kuukautiset ovat usein taas normaalit. Kehomme on aikamoinen mysteeri, eikä kaikkia oireita aina voida selittää.

Mahdollinen kiinnittymisvuoto tulee kierron puolivälin jälkeen, kun ovulaatio on tapahtunut. Enää kuukautisten ajankohtana tällaista ei tapahdu. Jos kuitenkin tuntuu siltä, niin tee raskaustesti varmuuden vuoksi. Saat ainakin mielenrauhan :)

t. Mia, terveydenhoitaja

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat