Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kuinka pian synnytyksen jälkeen voi tulla ensimmäinen ovulaatio?

Vierailija

Voiko tulla näin aikaisin? Synnytyksestä nyt 9 viikkoa. Imetyksen lopetin kolme viikkoa sitten. Menkkoja ei ole vielä ollut. Mietin vaan että uskaltaako tässä vielä ilman ehkäisyä harrastaa seksiä kun en ole vielä pillereitä saanut?

Kommentit (12)

Vierailija

Ei uskalla jos et raskaaksi halua. Me käytettiin ihan ekasta kerrasta lähtien kortsua synnytksen jälkeen tietenkin.

Vierailija

Et sitten ole siitä ekasta vahingonlaukauksesta mitään? Pillerit ei ole hyvä ehkäisy noin vastuuttomille ihmisille. Ota mielummin kierukka, kapseli tai steri.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Et sitten ole siitä ekasta vahingonlaukauksesta mitään? Pillerit ei ole hyvä ehkäisy noin vastuuttomille ihmisille. Ota mielummin kierukka, kapseli tai steri.

*oppinut

Vierailija

Imetys ei ole ehkäisyä...ohis 5:lle!

Minulle tuli ekat menkat tasan 28 pv synnytyksen jälkeen. (imetys ei onnistunut)

Toisella kerralla menkat alkoi 6 viikkoa synnytyksestä. (osaimetys)

Kondomi ehkäisynä.

Vierailija

Ei voi olla noin hirveä hätä ettei ehdi lähikauppaan kortsupakettia hakemaan ennen kuin harrastaa seksiä. Pikkasen helpompaa kun hakea lähetettä siihen aborttiin jälkeenpäin. Haloja ja valoja päälle. Totta kai voi tulla raskaaksi. Meillä oli ihan toivottu sisarus, onneksi, mutta raskausmaha näkyy jo ihan reilusti ja meillä on alle puolen vuoden ikäinen esikoinen. päättelepä siitä miten nopeasti voi tulla... Aina kun harrastaa seksiä, on mahdollista tulla raskaaksi! Tulee mieleen että pakko olla provo, vaikken lähtökohtaisesti niin haluaisikaan ajatella. Mutta ihan oikeasti, ei näissä asioissa voi olla huolimaton, ei edes vaikka joku jollain random-palstalla sattuisi antamaan sille siunauksensa.

Vierailija

Mulla oli ovulaatio 3 vk päästä synnytyksestä. (Tunnen ovulaatiot selkeästi sellaisena paineen ja kivun tunteena jota ei voi oikein sekoittaa muuhun). Ovulaatiosta meni 14 pv ja ensimmäiset kuukautiset pärähtivät päälle. Vauva oli täysimetyksellä. Ekan kerran oli seksiä pari päivää ennen ovulaatiota, joten ei todellakaan mennyt kortsunkäyttö hukkaan. Olisi tullut mahdolliselle vahinkolapselle ihan järkyttävän pieni ikäero sisarukseen.

Vierailija

Et imetä ja menkkoja ei ole vielä tullut...no se ovishan on ennen menkkoja joten et voi tietää ovuloitko jo. Ehkä 1.menkat tulee huomenna tai ensi viikolla tai ensi kuussa...

Vierailija

Voi tulla raskaaksi. Valitettavan monet eivät tätä tunnu tajuavan siitä päätellen, että alle 1-vuotiaiden lasten äidit ovat aika iso ryhmä aborttia hakevissa.

Vierailija

Tee raskaustesti, voit olla raskaana. Ovulaatio on aina 2 vkoa ennen menkkoja niin voit hyvin olla raskaana jos olette olleet ilman ehkäisyä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat