Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Saataisiinkohan tämän myötä Suomi vihdoinkin natoon?

Vierailija

Sehän on selvää, että se ei voi toimia, jos nuoria miehiä lähetään vastentahtoisesti johonkin naton maaoperaatioon, varsinkin kun kyseessä on ammattilaisarmeija. Silloin mentäisiin siihen pisteeseen, että suomessa ihan oikeasti mammat, papat ja tyttöystävät alkavat nousemaan barrikadeille valtiota vastaan.

Jos tähän joku lakimuutos tulee, todennäköisintä lienee se, että suomi liitetaan natoon, armeijan ytimen muodostaa palkka-armeija ja siihen päälle sitten vapaaehtoisten reservi. Vapaaehtoisetkaan eivät toki naton operaatioihin kelpaa, vaan siihen pitää olla ammattisotilas.

Kommentit (8)

Vierailija

Kumpa vain ei saataisi.
Merkitsisi sitä, että jos venäjä ajautuisi konfliktiin esim. euroopan kanssa, tulisi Suomesta automaattisesti näiden kahden taistelutanner, eli alue jossa sota todellisuudessa käytäisiin.

Lisäksi nato, poislukien USA, on nykyisin jo erittäin kehnolla armeijalla varustettu, kuten erittäin heikolla yhteishengellä, vaikka Suomessa aivan päinvastaista probagandaa pakkosyötetäänkin valhemedioista tuutin täydeltä.

Alexandra stub haluaa Suomea ehdottomasti natoon, jo sekin todistaa, että nato olisi Suomelle ainoastaan ja vielä erittäin vanhingollinen.

Ei natolle, Suomen puolueettomuuden puolesta.

Vierailija

Nythän on menossa kiireellisenä lakimuutos, että Suomi voisi jatkossa lähettää EU-joukkoihin miehiä.

Eli eipä.se Natoon liuttyminen tuosta paljoa enää poikkea (paitsi että Naton mulana tulee turva Usasta)

Eihän Suomea auttais kukaan, jollei Suomi lähetä joukkoja, kun pyydetään.

Toisaalta pelottavaa kaikenkaikkineen ja ne, joilla on poikia, varmaan ovat kauhuissaan.

Vierailija

Eikö jokainen natoon tahtova voi muuttaa nato-maahan? Suomelle se ei ole järkevää. Ellei halua maksaa jäsenyydestä,kalustosta,koulutuksesta ja menettää venäjän kaupan toki tämä ajaisi jo eu:nnettomaksajana toimivan suomen konkurssiin

Vierailija

Suomella on pitkä perinne puolueettomasta ulkopolitiikasta. Ei ärsytetä ketään turhaan. Sillä linjalla olisi hyvä jatkaa. En halua että suomalaisia miehiä lähetetään jenkkien sotaoperaatioihin sotimaan. Ja mitä jos käytettäisiin varamme tämän yhteiskunnan kehittämiseen sen sijaan että niillä maksettaisiin sotaoperaatioita muualla maailmassa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kuka auttaa meitä, jos me emme auta muita?

Lakimuutos on joka tapauksessa vireillä.

Tämä joka tapauksessa pakottaa suomeen jonkinlainen palkka-armeijan, jos tuollainen lakimuutos tehdään. Silloinhan on järkevää liittyä natoon.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat