Miksi ihastut kitaristiin -gallup

Vierailija

Monet naiset ihastuvat kitaristiin. Mikä on sinun syysi?

1.)Monen eläinlajin naaras haluaa valita kumppanikseen parhaan muusikon.

2.)Kitaristi on riikinkukko. Riikinkukon pyrstö on naurettava, pramera piirre, joka on vain uroksilla. Se viestittää heidän tasostaan.

3.)Katsoessamme kitaristin soittavan kitaraansa fantasioimme hänen näppäilevän alapäätämme. Kitaristit ovat tunnetusti hyväsormisia.

4.)Muu syy. Mikä muka?

Tiede selittää: Miksi naiset rakastuvat kitaristeihin?
http://www.iltalehti.fi/pinnalla/2015111220652895_iq.shtml

Kommentit (11)

Vierailija

Ko. kitaristi on työkaverini, huippuälykäs mies. Ihastuin häneen ihmisenä ja hänen älyyndä jo ennen kuin olin kuullut hänen soittavan kitaraa. Se oli bonus. Kitaransoitossa hän on puoliammattilainen, keikkailee säännöllisedti kahden bändin kanssa. Sydän sulaa viimeistään kun kuulee hänen laulavan. Ja muuten, on taitavat sormet ;-)

Vierailija

No siis Lespaulissa ihastun ääneen ja niihin humbuugereihin ja sitten taas Fender on helpompi soittaa ja siitä saa yksinkertaisempia ja hienoja simppeleitä ääniä irti. Siltikin ensimmäinen on enemmän muunneltavissa ja nautin sen äänestä enemmän. En ehkä osaa selittää tätä kokonaisuudessaan, mutta varmaan vähän selittti asiaa. Mies

Vierailija

Bändin riikinkukko on kyllä yleensä laulaja. Ja sillä, että miehelläni on kitaristin koulutus, että hän on joskus ammoin soittanut bändeissä ja että hän edelleen saa leipänsä musiikista, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että olemme olleet 20 vuotta yhdessä. Otin hänet kitarasta huolimatta, en sen takia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat