Kannattaako viedä kirpparille omia vanhoja vaatteita myyntiin?

Vierailija

Ostaako kukaan? Ootteko saanu myytyä vai onko vaan ollu turhaa ajanhukkaa. Aattelin jos viikoks ottais kirppispöydän ja myis turhaa kamaa pois. Mul on ihan kivoja hyväkuntosia vanhoja vaatteita, joita en käytä ja aattelin jos laittais hintaa 1-5 euroo ni ostaako tolla hinnalla? Tiedän et lastenvaatteet myy, mut miten on aikuisten vatteeiden kanssa. Myykö ainoastaan merkit? Myös vanhoja takkeja löytyy ja miehellä vanhoja pelejä. Vai pitäiskö viedä vaan kierrätykseen. Rahaa kyl tarvittais.

Kommentit (4)

Vierailija

Hyväkuntoinen vaate löytää kyllä kirpputorilta uuden omistajan, varsinkin jos hinta on kohdillaan. Kannatan pidempä kuin viikon pöytävuokraa. Kannattaa myös valita kirpputori tarkkaan mihin vie myyntiin, joissain kauppa käy, joissain ei.

Vierailija

Ite oon aina jäänyt plussan puolelle vaikkei myynti olisikaan päätä huimannut. Eli kyllä mun mielestä kannattaa. Tärkeintä on juuri se ettei laita liian korkeita hintoja ja ettei myyntipöytä pursua tavaraa, jolloin kiireisimmät eivät jää vaatteita plaraamaan.

Vierailija

Voitto ja voitto.. Viimeksi sain 10e voittoa.. Aikuisten vaatteet menee huonosti ja ihan minihinnoilla onvaikeaa saada edes pöytävuokraa kasaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat