Lapseni on ihan sekaisin :-(

Hurjan vihainen!

3-vuotias tyttäreni kutsuu itsepäisesti viikko sitten hankittuja marsuja pupuiksi, väittää että ne purivat häntä ja että ne pitäisi tapattaa. Tyttö näyttää koko ajan kättään, jossa ei edes ole minkäänlaisia hampaanjälkiä ja hokee, että "Pupu puri". Sitten hän vaatii saada siihen laastarin ja kun sitä ei ole annettu, niin hän itkee ja huutaa yhteen menoon tuntikausia. Päiväkodissakin hän kertoilee hirvittäviä tarinoita siitä, kuinka minä ostin pupuja ja haluan tapattaa hänet, koska en anna laastaria pupun puremaan. Sitten tyttö täällä kotona hokee isälleen, että tämän pitää tapattaa puput ja on antamassa isälleen milloin kirvestä, puukkoa, vasaraa jne. :-((((

Kommentit (7)

ap ov *järkyttyneenä*

Vierailija kirjoitti:
Se on saatana.

Sinä et pääse Taivaaseen, jos et heti rukoile Jumalalta anteeksi syntiäsi eli sitä, että kirjoitit tänne sielunvihollisen nimen!!!!

Vierailija

Aikuinen joka on sekaisin varsinkin ilman että syytä (esim. alkoholi, huumeet tai lääkkeet, joskus aiemmin todettu muistisairaus tms.) kannattaa toimittaa pikaisesti lääkäriin, samaa suosittelisin lapsen kohdalla siitä huolimatta että selittävä tekijäkin muutokselle löytyisi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat