Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Joululahjoista kysyttävää. Kerkeääköhän Adlibrikseltä tilatut kirjat jouluksi

joulua

perille, kun pystyn tilaukset laittamaan menemään vasta marraskuun viimeisellä ja joulukuun ekalla viikolla (maanantai)?

Tässä on ollut yhtä sun toista muuta menoerää ja siksi taas joululahjakirjojen tilaukset jäävät viime tippaan. Ynnä kaikki muutkin lahjahankinnat, mutta muut jutut kerkeän kyllä hankkimaan kaupoista suoraan. Ainoastaan nuo kirjat aiheuttavat stressiä, että kerkeävätkö vai eivätkö?

Kommentit (6)

Vierailija

Uskon että kerkeävät sillä mulle tilaukset tulleet Adlibrikseltä aina muutamassa päivässä. Tosin voihan siellä olla joulusesongin aikana kiireisempää. Kysy asiakaspalvelusta suoraan em. kysymystäsi, niin saat varmasti oikean vastauksen.

alkuperäinen

Ja tokihan lähempänä joulua tulee kirjojen viereen tähdet, missä lukee kerkeääkö kirja jouluksi vai ei?  Ainakin ennen sivustoilla on ollut tuollainen systeemi käytössä.

Vierailija

Pari viikkoa sitten tilasin niin tuli perille hitaimmalla toimituksella (eli sillä ilmaisella) n viikossa vaikka sitä postin lakkoilua taisi siihen niihin aikoihin jo olla ja jonain päivänä jäi posti tulematta kokonaan. Eli jos tavara on varastossa kun tilaat niin ehtii varmasti jouluksi, vielä jo maksaa toimituksesta ja ottaa sen nopeamman niin ehtii vielä varmemmin. 

Vierailija

Periaatteessa kyllä, mutta Postin työtaistelujen takia ainakin itseäni vähän epäilyttää tilata mitään joululahjoja nettikaupasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat