Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitäisikö oikeasti alkaa välttelemään uutisia?

Vierailija

Niistä tulee koko ajan paha mieli (lähinnä ministerien naamoista), silti niitä seuraa koko ajan. Olisko järkevää rajoittaa tietoisti?

Kommentit (2)

Käyttäjä69
Seuraa 
Liittynyt13.10.2015

Suosittelen rajoittamaan altistusta nimenomaan telkkarin uutisille. Jos luet uutiset netistä tai lehdistä voit helposti välttää järkkyä kuvamateriaalia mutta töllössä katastrofien, sodan ja terrorismin palavat halot työnnetään suoraan syliisi. Kukaan ei kysy haluatko nähdä lähikuvaa hirveyksistä.

Pahuuden kuvauksille itsensä altistaminen mahdollisimman reaaliaikaisesti ja siitä sitten ahdistuminen ei mitenkään paranna elämäsi laatua. Suurin osa asioita on sellaisia joihin et voi vaikuttaa vaan ainoastaan ahdistua niistä.

Valitse ne asiat joihin haluat ja voit vaikuttaa ja vaikuta sitten aktiivisesti eli tee jotakin. Se vaikuttaminen ei tapahdu uutisia seuraamalla vaan aivan muilla tavoilla. Passiivinen uutisten seuraaminen tuottaa vain pahaa oloa.

Vierailija

Suosittelen uutisten välttelemistä. Koska viimeksi olette uutisia seuratessanne saaneet niistä hyvän fiiliksen? Mitä muuta sellaista harrastatte vapaaehtoisesti, joka päivittäin saa teille aikaan masentuneen ja paskan olon?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat