Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sain kamalan puhelun

Vierailija

Hysteerinen soitto, kun tuttavani löytyi "kylmänä vessasta". Eiköhän ensin soiteta 112 ja sit läheisille, ei tutuille eikä edes puolitutuille.

Kommentit (7)

Vierailija

Tiedät sitten kun löydät jonkun.

On myös niin, että kun löydät jonkun ja oot soittanut 112 ja sitten odottelet siellä poliisia ja ruumisautoa, niin sulla on siinä puolesta tunnista pariin tuntiin aikaa odotella ja saatat joutua soittamaan jollekin tutulle tai jopa puolitutulle pysyäksesi järjissäsi. Ja vielä sittekin kun ne rauhoittelevasti puhvat konstaapelit on käyneet, sulla saattaa itselläsi olla aika hysteerinen olo ja haluat soittaa jollekulle.

Löysin isäni yllättäen. Sorry vaan kaikille niille, joille varmaan kerroin aika tylysti kun olin itse aika jörkyttynyt.

Vierailija

Varmasti oli shokissa. Ei ihminen ihan joka päivä kuolleita näe, ja varsinkin jos oli joku läheinen tai tuttu henkilö kyseessä, niin kyllä siinä on pahasti järkyttyneessä tilassa.

Vierailija

Toivottavasti tulevaisuudessa tulee semmoisia atomisaattoreita, joilla ruumiit hävitetään aalto/hiukkastasolle. Ei tarvi edes hautajaisia. Tosin jonkunhan ne kuolleet pitää löytää silloinkin.

Vierailija

Kiitos 1. On vaan hirveetä saada tollanen hysteerinen puhelu jonkun kuolemasta. Ensin neuvot ja sit puhelun jälkeen romahdat.T:Ap ja 3

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat