Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

35-40-vuotiaat miehet näyttää ikäisiään naisia

Vierailija

paljon nuoremmilta. Ärsyttää naisena tuntea olonsa tädiksi samanikäisten miesten seurassa. En edes ole tyyliltäni erityisen tätimäinen tai vartaloltani. Naama sen tekee.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Höpö höpö... Siis, ellet ole todella ryppyinen. Teetkö ulkotöitä? Miehet eivät ilmeisesti käytä iholleen mitään, missä on suojakerroin, eivätkä taida rasvata muutenkaan. Ehkä juuri siksi heille tulee sellaista pergamenttimaista ryppyä jotenkin kauhean aikaisin mielestäni.

Vierailija

En ole huomannut tällaista asiaa omassa lähipiirissäni. Tunnen yhtä paljon sekä nuorekkaita miehiä että naisia. Terveelliset elintavat, hiusten kunto ym. vaikuttavat paljon geenien ohella. Moni päästää itsensä lässähtämään ja varsinkin makkaroita tuntuu kertyvän sekä miesten että naisten vatsoille. Hanki ap omalle ihollesi ja hiuksilleni sopivat tuotteet, niillä voi saada jo paljon aikaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tuon ikäiset miehet pitävät huolta kunnostaan ja syövät terveellisemmin.

Pitäisivätkin. Työterveyshuollossa työskentelevänä voin sanoa, että liian moni tuon ikäinen mies on ylipainoinen, sama koskee naisia. Ruokavalio on tosi monella pielessä, varsinkin naiset puhuttavat karkkia ym. ja miehet taas suolaisia herkkuja sekä viinaksia.

Vierailija

Miesten vaihdevuodet eli hormonaaliset muutokset alkaa myöhemmin kuin naisten. Naisilla estrogeenin hiipuminen alkaa nelikymppisenä näkymään ihon kimmoisuudessa yms.

Vierailija

Omassa tuttavapiirissä keskimäärin päinvastoin. Miehet ukkoutuneita, mutta naiset menisivät hyvin kolmekymppisistä.

Vierailija

Taas ollaan siinä ikäkeskustelun pyörteen tuntumassa. Kohta se taas  imaisee ahnaasti kaikki ,jotka istuvat samassa veneessä. Vaarallisilla vesillä ollaan siis jo....

Vierailija

Höpö höpö! Siis miltä sä oikein näytät? Mua just 24-vuotias yritti baarista kotiin viedä. Nauroin kun kuulin iän, hän luuli oman ikäistään pokailevan, joten innostus hiukan laski kun kerroin iän ja kotona odottavien lasten lukumäärän ;)

No, en mä kaksvitoselta kyllä näytä (paitsi ehkä hämärässä baarissa...), mutta kun kroppa on treenattu, pitkät hyvin hoidetut hiukset, kaunis meikki ja nuorekkaat vaatteet, niin ei nyt vanhemmaksi ainakaan kukaan luule. Naama ei (vielä) roiku, yleisilme on pirteäja iloinen.

N35

Vierailija

Kyllä se on ihan päinvastoin. Arttu Wiskarin näköisiä alle kolmikymppisiä (todellakin) miehiä on pilvin pimein. Sääliksi käy vaimoja kun mies ei ole mies vaan muistuttaa join 70- kymppistä naista. Mieskuntokin on juuri sitä miltä näyttää.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kyllä se on ihan päinvastoin. Arttu Wiskarin näköisiä alle kolmikymppisiä (todellakin) miehiä on pilvin pimein. Sääliksi käy vaimoja kun mies ei ole mies vaan muistuttaa join 70- kymppistä naista. Mieskuntokin on juuri sitä miltä näyttää.

Tulevassa vielä enemmän kun pullanaama vinolippa-Jonnet saavat vähän ikää.

Vierailija

mä taas näytän 44-vuotiaana niin nuorelta, että luullaan opiskelijaksi :) :) mieheni on ikäistään vanhemman näköinen, vaikka on samaa ikäluokkaa. yli viisikymppiset naiset iskevät häntä... joka tapauksessa lopputuloksena kaikki luulevat, että meillä olisi ikäeroa parikymmentä vuotta, joskus se on ihan huvittavaa, mutta useimmiten ärsyttävää.

Vierailija

ei näytä. median luomaa harhakuvaa. rumia vanhuksia ne on. naiset sen sijaan laitettuina näyttävät nuoremmilta

Vierailija

Missä sinä oikein liikut, jos on noin? Muutan sinne... Minusta 35-40-vuotiaat ovat juuri sellaisia kaljamahauransa aloittaneita, tyylitajuttomia ukkeleita joilla hiusraja vetäytyy kovaa vauhtia.

Roadwalker
Seuraa 
Liittynyt31.10.2015

Tottahan se on. Naiset kypsyy aikaisemmin ja murrosikä alkaa aikaisemmin kuin miehillä. Naisilla sukukypsyys hiipuu jo neljänkympin tienoilla ja samalla loppuu tiettyjen hormonien tuottaminen. Sen takia naiset usein haluavatkin muutaman vuoden vanhemman miehen, jotta ovat ns. kehityksesäs samalla tasolla ja jotta nainen ei tuntisi itseään vanhaksi. Kannattaa myös muistaa, että naisilla on usein ne ehostukset yms. kauneudenhoitotuotteet naamassa ehostamassa ja viemässä juonteita ja ryppyjä pois, mutta silti näyttävät vanhemmilta. Se vain on biologinen fakta, vaikka täällä (naisvaltaisella palstalla) tietysti keski-ikää kolkuttavilla naisilla defenssit ovat päällä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat