Lapsiperhe ulkomailla -blogi hakusessa

kaukokaipuu

Etsin piristävää luettavaa lauantaipäivän ratoksi. Vinkatkaa, jos tiedätte blogeja joissa lapsiperhe on expatteina ja mielellään Euroopan ulkopuolella.
Luin erästä hyvää blogia, jossa lähtivät miehen työkomennuksen vuoksi Shangaihin, mutta kyseinen blogi on nyt piilotettu.

Onko expat-blogeja vaan tosi vähän?

Kommentit (2)

Vierailija

Mulla on seurannassa nämä: 1001 Kabul, Amerikantäti, Artic Post, Australiaan!, California Rocks and Rolls, Chicagon lääkäri, Dagen Efter, Destination Unknown, Edustusrouvan päiväkirja, Elämää ja Ameriikkaa, Eternal Sunshine, From 60 Degrees, Galway Gates, Globe Called Home, Hiljaa sillalla, Kaukana kotona, Kuulumisia Kataloniasta, Neljä tuulta, Onnenpäivä, Tarinoita maailmalta, Terkkuja Leilalta Italiasta, Una Aventura en Mexico, Vaahterasiirappia sekä Vohveleita ja simpukankuoria.

Suurimmassa osassa noilla taitaa olla lapsia, ei kyllä kaikilla. Mut mitään päivän asu -blogeja nämä eivät ole ;) Muutama noista oli muistaakseni muuttanut/muuttamassa takaisin Suomeen.

Keräsin näitä Feedlyyn joskus vielä kun blogilista oli olemassa...

Vierailija

Toi Edustusrouvan päiväkirja on varmaan lähellä sitä mitä haet, mies diplomaatti ja tällä hetkellä asuvat Sudanissa. ed vastaaja vielä jatkaa :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat