vuokravakuus luottotiedoton?

Vierailija

Eli semmonen kysymys olisi että onnistuuko mitään kautta luottotiedittoman saada vuokravakuutta? Luottotiedoissa on merkinnöissä maksumerkinnät.

Asunnosta olen siis jo allekirjoittanut vuokrasopimuksen nyt siis vain pitää määräaikaan mennessä maksaa vakuus.

Kaverini ehdotti että pyydä vuokranantajaa tekemään takaussopimus takaamo nimisen firman kautta.Mutta mitä luin heidän sivuiltaan niin he vaativat myös täysin puhtaita luottotietoja.

Sossusta en saanut vakuutta eli sitä ei tarvitse ehdottaa

Kommentit (15)

Vierailija

Jos et sossusta saanut niin ne vaihtoehdot oli sitten siinä. Ellei sitten tuttavapiirissä ole jotain niin idioottia, että lainaa. Vanhemmat, ehkä?!

Vierailija

Siis tarvitset vuokravakuuden (1-3kk vuokran). Eikö sinulla ole säästöjä (muutto ei kai ollut yllätys) tai ketään jolta voisit lainata (esim vanhempasi)?

Vierailija

Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lainata ne rahat joltakin. Sitäpaitsi kirjoitat vähän hassusti vuokravakuuden saamisesta. Sinä olet sen vakuuden antaja, et saaja.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Millä perusteella ihmiset kuvittelee, että jonkun muun pitäis maksaa niiden kuluja? Miksi sossun pitäis maksaa?

Jatkan vielä, että toki ymmärrän sosiaalituen, jos olet vammainen henkilö, mutta muuten voit hoitaa sotkusi ihan itse vaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Millä perusteella sossu ei auttanut?

Ei sossu ole mikään raha-automaatti ihmisille, jotka velkaantuvat. Toimeentulotuki ja siihen mahdollisesti sisältyvät harkinnanvaraiset erät ovat viimesijainen tukimuoto varattomille. 

Muutenhan jokainen voisi velkaannuttaa itsensä, antaa mennä perintään ja vinkua mitä tahansa tukia sillä perusteella, että rahatilanne on huono. Onneksi sentään näin ei aivan ole, vaikka tukea väärin käytetäänkin. 

Vierailija

Siis mitä, kuinka väärin on ihminen voinut asiat ymmärtää?! Et sä voi ruveta muuttamaan, jos sulla ei ole rahaa säästettynä vuokravakuutta varten. Sun pitää ITSE MAKSAA SE OMISTA RAHOISTASI, JOTKA OLET SÄÄSTÄNYT SITÄ VARTEN. Vuokravakuusrahat myös pysyy sun rahoina, ne vaan laitetaan sinun nimissäsi olevalle tilille, jolta et kuitenkaan niitä pysty nostamaan, mutta vuokranantaja pystyy menemään pankkiisi nostamaan niitä, jos hänellä on hyvä syy. Näet tämän tilin verkkopankissasi saldolla 0€.

Vierailija

Eihän sossu juuri koskaan anna oikeaa valuussummaa. Niiltä saa sitoumuksen, että jos vuokralainen ei maksa vuokriaan tai hajottaa sadantuhannen euron edestä asuntoa, niin sossu ehkä, pitkän taistelun jölkeen maksaa yhden kuukauden vuokran ran korvauksia. Useimmille vuokranantajille se ei riitä, vaan he haluavat 2-3 kuukauden vuokran verranvuokralaisen omaa tai edes sellaista rahaa, johon vuokralainen on jotenkin sitoutunut pantiksi. Eihän sekään todellisia vahinkoja tietty korvaa ja senkin saanti pankin suokutililtö voi olla helvetillisen taistelun takana, mutta tuottaahan se edes jokun intressin vuokralaisellakin köyttöytyä asiallisesti.

Vierailija

On säästöjä 700e.Olisi kyllä ollut rahaa riittävästi mutta tapahtui sellainen juttu että nilkkani meni pahasti rikki josta johtuen jouduin nilkkaleikkaukseen ja vuokravakuuteen tarkoitettu raha meni siihen .mahdollisesti saan rahat myöhemmin takaisin vakuutusyhtiöltä.

Vierailija

Nyt vaan yrität kusettaa vuokranantajaa ja yritä saada avain kämppään ilman vakuuden maksua. Yleisin tapa on sanoa että tänään on maksettu mutta eri pankki, niin näkyy tilillä vasta kolmen päivän päästä. Sitten vaan muutat ja toivot että sopimusta ei pureta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat