Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Monen suomalaisen tavisjuntin ongelmat johtuu heidän rahakeskeisyydestään ja siitä johtuvista psyykkisistä ongelmista

Vierailija

Moni suomalainen ainakin tällä palstalla on niin rahakeskeinen ettei kykene terveeseen tavalliseen elämään ihmisenä vaan heidän sairautensa ilmenee kohtauksissa joissa he ruotivat muiden elämää. Siksipä ajattelin että kerään vastaavan ketjun jossa saa vapaasti arvostella rahakeskeisyyteen sairastuneita ja miettiä esim perinteisen juntti suomalaisen rahakeskeisyyttä sekä liittää kaikkea mitä vaan päähän pälkähtää näistä turhista ongelmallisista "ihmisistä" joiden sairaus olisi tärkeä hoitaa tai löytää jokin muu ratkaisu etteivät he haittaisi vapaan maan kehittymistä parempaan suuntaan.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Oletteko muuten huomanneet rahakeskeisyyteen sairastuneiden tavisjuntti perheiden autokateellisuutta? Eikö ole psyykkisesti sairasta saada joku tavisjunttikohtaus jos joku muu ajaa ylipäätään autolla jos tavisjuntti ei halua että kyseinen henkilö edes saa ajaa autolla?478

Vierailija

Mitenkä tällainen sairaiden tavisjunttiperheiheiden asuntokateellisuus oikein istuu suomalaiseen lainsäädäntöön? Suomessahan on vapaus valita asuinpaikkansa. Jostain sairaasta syystä tämä ei kuitenkaan tavisjunteille kelpaa vaan ilmeisesti sairaus on jo niin vakavaa että on ehdottomasti tuotava esiin ettei laki ole oikeassa tässä vaan on saatava kertoa missä joku saa asua ja missä ei! Onko tämä muuten jo todettu viralliseksi sairaudeksi, koska tervettähän tuo ei ole. 

Vierailija

Kerran erään tavisjuntin elämää seuranneena eiranpuistossa huomasin että hän vei köyhän lapselta merkkihansikkaat pakkasella, koska hänen mielestään merkkihansikkaat eivät kuulu köyhän oikeuksiin... ehkä tämä oli vain yksittäistapaus

Vierailija

Jäitkö aamuruuhkassa Jopoillessasi muodikkaana hipsterinä uudenkarhean Audi Quattron alle vai mistä nyt tuulee?

Vierailija

Monelle rahakeskeisyyteen sairastuneelle harhakuvat, tai voisi sanoa vainoharhaisuus toisesta ihmisestä on niin voimakasta, ettei heidän heikkotasoinen älykkyytensä pysty huomaamaan tätä itsekusetuksen määrää. Heille kaikki ajelevat jopoilla ja ovat hipstereitä tässä sairauden vaiheessa on yleistä saada sairaskohtauksia. Nämä sairaskohtaukset ilmenevät harhaisina viesteinä keskustelupalstoille kuten tuon nro 4 kommentti. Siinä on oikea koulu esimerkki sairaasta mielestä.

Vierailija

Ap on itse 1,2,3 ja 5. Eli jätetäänpäs tämä katkera ihminen nyt vetämään itkupotkuraivareitaan, ilmeisesti on joutunut jonkun mersukuskin kolhaisemaksi tai sitten downshiftaus käy niin pahasti hermoon, että on pakko avautua av:llä. Tsemppiä!

Vierailija

Tämä tavisjunttien harhakeskeinen tila on hankala koska he eivät itse tunnista psyykkistä sairauttaan. Heidän mielestään köyhä on syypää heidän sairauteensa tai eivät he sitä sairaudeksi tunnista, vaikka kaikki näkevät näiden kohtausten usein pahenevan kun aiheen ottaa esiin. He usein kohtauksissaan yrittävät vaihtaa aihetta omasta sairaudestaan tyyliin "köyhät käyttää sossua" tai "köyhät juo ja polttaa ja ruokkii lapsiaan homeisella leivällä" tyyliin 

Vierailija

Kirjoittaja nro. 6. on koulu esimerkki kieltäjästä(ensimmäinen askel on myöntää olevansa sairas), hän muummuassa ei pysty paranemaan enää omin voimin vaan vaatii ulkopuolista apua hahmoittamaan tilaansa, kohtauksessaan hän liittää arvokeskeisiä heittoja huomaamatta niiden harhaista luonnetta. Tämä on aivan tavallista tavisjuntteilua, kuten huomaatte. Hän ei myöskään tiedä ettei hänen lupaus itselleen tule pitämään paikkaansa koska tällaisten ihmisten sairaus ilmenee eräänlaisena riippuvuutena eikä han voi itselleen mitään että tulee esittämään harhaisia käsityksiään tähän ketjuun uudestaan. Hänenlaistensa lähisukulaisten tulisi olla huolissaan koska kuten jo sanoin hänellä itsellään ei ole voimia selviytyä sairaudestaan.

Vierailija

Rahakeskeisyyteen sairastuneen kohtaukset ovat usein hankalia yhteiskunnallisessa mielessä koska ne sisältävät niin paljon harhoja muista ihmisistä joskus nämä sairaat tapaukset ovat myös vaarallisia. Muistamme monta esimerkkiä missä halu sortaa toista kuvitteellisessa alemmassa arvossa olevaa on johtanut verityöhön, esimerkkeinä hallituspuolueen nuorisojärjestön pj:n harhaisten arvojen jälkeinen naisen tappo tai kaikki varmaankin muistavat utöjan norjassa.

Vierailija

Eräs tietynlainen rahakeskeisyyteen perustuva tapas on myös selkeästi tämä tullinpuomin polkupyöräilijän surmaamien. Auto on harhaisele kuten tässäkin ketjussa on jo ilmennyt se statussymboli ja aina etuoikeutettu perusteluinaan he sanovat kysyttäessä koska se on kalliimpi ja sillä pääsee nopeampaa. Joillekin rahakeskeisille polkupyörä on kuin punainen vaate härälle sehän on miltei kulutonta liikkumista. Tämä on selkeää sairauteen liittyvää joten turvallisinta muille tielläliikkujille olisi jos tällaisilta henkilöiltä saataisiin ajokortit ja autot pois ja sitten tietenkin kuntoutukseen jotta voisivat jatkaa normaalia ihmisten elämää olematta vaaraksi muille. Tämä ei välttämättä tapahdu nopeasti riippuu sairauden asteesta joskus riippuvuus on niin voimakas ettei mitään ole tehtävissä

Vierailija

Herran pieksut sentään.... Tällä palstalla pitäisi olla joku nappi jolla saisi hälytettyä apua näille mielenterveysongelmaisille...

Vierailija

Niinpä tätä tässä juuri käsitelläänkin nämä rahakeskeisyyteensairastuneet mielenterveyspotilaat ovat kuin uskovaisia, heille harhat ovat todellisuutta. Ilmeistä on että heidän elämästään puuttuvat muut arvot kuin raha. Muiden terveiden ihmisten tuleekin kysyä, milloinka tälle aletaan tekemään jotain. Ongelmista vaikeneminen on osittain ongelmien hyväksymistä.

Vierailija

Monelle sairastuneelle on tärkeää yrittää vaihtaa puheenaihetta tämä on merkki muutenkin heikoilla olevasta ihmisestä, joka yrittää ohiargumentoinnein saada itselleen kiusallinen aihe pois. Perusteluitakaan ei tarvita. Miksi aihe on kiusallinen no koska ei haluta tunnustaa ongelmaa joka itsessä asuu, Usein rahakeskeisyyteen sairastuneet harrastavat tätä ymmärtämättä edes omaa toimintaansa tavallaan sairaus suojaa itseään. Harvoin heidän omat aivonsa edes huomaavat tätä.

Vierailija

Eräs tapaus oli kun asuin hetken rivitalo-alueella tammisalossa. Siellä oli rantaan eksynyt japanilainen turisti jota paikalliset rahasta seonneet huutelivat vinosilmä varkaaksi. Eli tällaista mainosta annamme rakkaasta maastamme vieraillemme, vain koska muutamien ihmisten elämä on lähtenyt pahasti omista käsistä. Tämä on surullista,  voisimme auttaa heitä ymmärtämään sairauden itsessään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat