Milloin iskä saa pelata K-18-pelejä?

Vierailija

Hei,

meillä sukeutui aamulla miehen kanssa "pienimuotoinen" keskustelu siitä, saako hän pelata K-18-peliä kotona, kun lapsella on kaveri kylässä. Mies halusi tästä asiasta ulkopuolisia mielipiteitä, joten siksi kyselen niitä täällä.

Miehen mielestä on ok, että lapset ovat toisessa huoneessa, ja hän itse pelaa olohuoneessa aikuisten pelejä.

Minun mielestäni k-18-pelejä voi pelata, kun ollaan yksin kotona tai kun lapset ovat nukkumassa. Piste. En halua, että lapset kuulevat mitään pelin äänimaailmaa omiin leikkeihinsä, tai joutuvat varomaan, jos pitää käydä esim. vessassa, ja joutuvat kulkemaan olohuoneen kautta sinne. En myöskään halua, että lapset ahdistuvat siitä tiedosta, että aikuinen tekee toisessa huoneessa jotain sellaista, mitä lapset eivät saa nähdä, enkä halua, että lapset kuulevat, kun iskä kiroilee ja tuskailee pelin vaikeissa kohdissa. Enkä halua sitä, että lapsen kaveri kertoo vanhemmilleen, että joo, meillä oli kivaa kaverin kanssa. Leikittiin toisessa huoneessa, kun kaverin iskä pelasi k-18-peliä olkkarissa.

Kommentit (1)

Vierailija

Mies ei siis runkkaa ja katso pornoa, vaan pelaa peliä. Tuskin ne lapset siitä sen kummemmin ahdistuu, vaikka jotain näkisivätkin. Jostain syystä oelit saavat K-18 merkinnän paljon helpommin kuin tv-ohjelmat tai elokuvat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat