Lähetän tänään kaksi pakettia jouluavustusta ulkomaille, lukekaa mitä sisältää, onko paha?

Vierailija

Maan nimeä ei ilmeisesti saa sanoa? Nämä paketit on tarkoitettu nimenomaan lapsen tarpeisiin. Ruuat ja isommat vaatteet saavat muualta. Siksi nimenomaan lapselle laitettu

1.N.3-4v lapselle: Sukat, 2 pehmolelua, selkeä värityskirja, kiiltokuvia, puukynät, isoja legoja, saippua, paperilehtiö, karkkia, tarroja.

2.N.6-7menevälle: Sukat, 2 pehmolelua, little pet shopeja, kiiltokuvia, tarroja, Lego Scala-hahmoja, paperilehtiö ja isompien värityskirja, tussit, puukynät ja vahaliidut.

Mitä mieltä? :) Parhaamme yritettiin. Tämä luultavasti jostain syystä poistetaan mutta vastatkaa äkkiä.

Kommentit (3)

Vierailija

Tai siis suunnittelen tänään, lähetän huomenna mutta otetaan vinkkejä lisääkin näihin jos äkkiä keksitte :) ei saa maksaa paljoa ja täytyy mahtua kenkälaatikkoon.

Ap

Vierailija

Jos on kyse joulun lapsi -keräyksestä, niin siinähän on tarkka lista mitä laatikkoon tulee laittaa. Ainakin hammasharjat ja -tahnat puuttuu, samoin pipo ja hanskat ja paita näin ulkomuistista.

Vierailija

2, ei ole vain vapaamuotoisempi keräys. On sovittu nämä perheet jo aiemmin ihan kirjeitse keskenämme ja heille sitten menevät.  Kun tuolla joulun lapsessa oli niin kummallisia sääntöjäkin, en tajua.

Toivottavasti lapset osaavat arvostaa minun/meidän lahjaamme joka tapauksessa.

Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat