Mitä antaisin joululahjaksi näille henkilöille?

Vierailija

Haluaisikohan joku aikansa kuluksi auttaa minua keksimään muutamalle henkilölle joululahjan? :D Noh, jos jollain on tylsää voipi jotain vinkata. Eli annan henkilöstä jonkinlaista tietoa ja sinun tehtäväsi on ehdottaa, mikä voisi olla hyvä lahja kullekin henkilölle. Kiitos etukäteen jos joku vaivautuu :)

1. Sisko + siskoni miesystävä
- Parikymppinen pariskunta. Siskoni ei varsinaisesti harrasta mitään, silloin tällöin saattaa käydä kuntosalilla miesystävänsä kanssa, joka harrastaa tosisaan painonnostoa ja treenaa monta kertaa viikossa. Käyvät usein ulkona syömässä, joten minkäänlainen ravintolalahjakortti ei tuntuisi heidän kohdallaan "lahjan arvoiselta" kun melkein aina muutoinkin syövät ulkona.
Siskoni on tarkka ulkonäöstään (vaatteet + meikit). Aiempina vuosina olen ostanut siskolleni vaatelahjakortteja, meikkejä, hiustenmuotoiluraudan.... mutta nyt pitäisi keksiä lahja joka sopisi myös tälle miesystävälle.
Budjetti: muutaman kympin, noin 30e

2. Anoppi
- 71v virkeä ja hyväkuntoinen eläkeläinen. Harrastaa uintia, ja on ikäistään nuorekkaampi. Kova huseeraamaan ja "tekemään muidenkit työt" ja aina auttamassa milloin ketäkin ja huolehtii myös muiden murheista. Hänelle ehkä osuvin olisi jonkinlainen henkilökohtainen hemmottelulahja, viimeaikoina kun ollut stressiä paljon. Aiempina vuosina ollaan hänelle ostettu suklaata, kavia, ja astioita kuten Maroskooli ym. Jos rahaa olisi enemmän, anopille paras lahja olisi jonkinlainen "irtiottoloma" viikoksi tai pariksi.
Budjetti: muutaman kympin, noin 30e

Miesystävän veli + perhe (veli ja puoliso 40v, ja lapsi 17v)
Mies (saatikka minä) ei olla juuri oltu tekemisissä miehen veljen kanssa tai tämän muun perheen. Viimeksi tapasimme sukulaisen häissä viime kesänä. Veljekset soittelevat kerran kuussa kuulumisia ns. pakollisen "mitä veljelle kuuluu" puhelun. Joka vuosi miehen veli on ostanut kuitenkin meille joululahjan, yleensä lahjakortin S-ryhmään. Siksi mekin olemme heidän perhettään aina muistaneet.
Alkuaikoina ostimme miehen veljelle ja vaimolle erillisen lahjan ja perheen lapselle oman lahjan (aikuisille esimerkiksi viinipullo ja saunatarvikkeita, lapselle konsolipeli) mutta nyttemmin olemme suosineet lahjaa joka sopii koko perheelle. Viimevuonna annoimme kaikille elokuvalipun ja kaikille herkkulipun jolla voi lunastaa limun ja popparit leffaan mennessä. Samaa lahjaa ei viitsisi antaa tänävuonna - joten mitä sitä keksisi?
Tämä on hankalin.
Budjetti myös muutaman kympin.

Kommentit (6)

Vierailija

Siskolle ja sen miekkoselle vaikka kivat kahvimukit (ei sentään muumeja!).

Anopille vaikka sarjalippu uimahalliin, ei tuolla hemmotteluhoitoja saa. Jos olisi isompi potti, niin vaikka hierontaan sarjalippu).

Miehen veli perheineen: miksei sun miehesi huolehdi veljensä lahjasta? Pane mies töihin!

Vierailija

Mekin käymme usein ulkona syömässä, mutta ravintolalahjakortti olisi silti - tai ehkä juuri siksi - tosi kiva. Voisiko siskolle ja miesystävälle antaa esimerkiksi brunssilahjakortin? Vaikka käymmekin ulkona lounaalla ja päivällisellä, brunssiin ei olla raaskittu sijoittaa, joten se tuntuisi luksukselta. Niitähän on vähän kaikenhintaisia.

Anopille lahjakortti risteilylle tai risteilyjä tarjoavaan matkatoimistoon, esim. Matkapojat tai Matkavekka.

Miesystävän veljen perhelle lautapeli, esim. tämä on hauska: http://cdon.fi/lelut/tactic-iknow-fi-p27509074?utm_source=hintaseuranta&...(FI)&utm_content=27509074&utm_campaign=hintaseuranta_click_toy_Toys_SocialGames

Vierailija

1: Miten olisi esim. viinipullo + pari hyvää juustoa (+ juustokeksipaketti)

Ei mukeja, niitä tuntuu nykyään nuorille kertyvän joka suunnasta.

Tai leffaliput.

2:  Vartalovoide ja jalkavoide, näitä varmaan kuluu, jos ui, ja muutenkin.

3. Pieni herkkukori koko porukalle.

Vierailija

Jos kaupungissa on joku hieronta-, kampaamo- tai kauneudenhoito-oppilaitos, niin muutama kymppi anopin lahjaan riittää siellä jo pitkälle.

Vierailija

1. Onkohan heillä jo käsipainot? Ellei, semmoiset, 2 kg voisi olla ok. Tai sitten jokin kuntoilu-aiheinen kirja. Myös yhteensopiva asuste (vaikka samanlaiset pipot/kaulahuivit) molemmille. + Tummasta suklaasta tehtyjä konvehteja.

2. Matkalahjakortti ehdotuksena täälläkin anopille. Joko noista matkatoimistoista tai varustamolta suoraan (en tiedä myyvätkö). Yksi tai kaksi yötä Tallinnassa Spa:ssa olisi muuten oiva, mutta taitaa olla vähän kallis. Tai sitten hemmottelupäivä suomalaisessa kylpylässä, monella on hinnat netissä, sisältää yleensä muutaman hemmotteluhoidon ja lounaan.

3. Lautapeli. Toki pitää varmistaa, ettei heillä sitä ole, mutta Trivial Pursuitin tai Monopolin joku versio on tuolle porukalle sopiva.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat