Mikä tässä maassa on vikana?

Vierailija

-liikaa veroja.maksan 70 000 vuosituloista puolet suoraa veroa ja sen jälkeen taas puolet veroa tuotteissa ja bensassa.
-maksan siitä että voin käydä töissä.bensat.lasten hoito.
-kaikki maksaa rutosti.halvempaa tilata autonosat ulkomailta suoraan kuin ostaa suomesta mitään.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

-miksi pitää maksaa veroa siitä että omistaa arvottoman talon röppänän?

-ostan 120 000 talon ja maksan sitä 20 vuotta "hyvästä" palkastani ja se on ainoa mitä jää käteen siitä että käyn 50 vuotta työssä ja kuolen kun pääsen eläkkeelle.

Vierailija

nousukausi?kolmekymppiset syntyivät lamaan ja juuri kun piti päästä kiinni leivänsyrjään alkoi jälleen lama.Tuntuu turhalta rahoittaa tälläistä kuolevaa hevosta.

Vierailija

Vikoja on paljon mutta niitä voidaan korjata jos halutaan. Rahasta on pulaa ja verojen kierto jos saadaan kuriin niin velkaa ei tarvitse ottaa kuten nyt. Vanhusten hoito on niin karmeaa että toivon etten koskaan joudu sellaiseen. Kaikki kun lasketaan rahassa niin eutanasia kuulostaa houkuttelevammalta kuin hoito joka luultavasti huononee nykyisestäkin.

Päihde ja lääke politiikkaa pitää muuttaa radikaalisti. Kannabis lailliseksi niin ihmiset voi kasvattaa lääkkeet halvalla itse. Samalla saadaan uusia työpaikkoja ja verotuloja kasvatuksesta ja myynnistä.

Työn jakaminen ja verotus. Koneeet ja robotit yleistyvät kaikkiin mahdollisiin töihin, siksi niitä koneita pitää alkaa verottaa. Työaikaa pitää lyhentää että sitä voi tehdä useampi ja/tai vuorotellaan töissä. Verotuksella voidaan helpottaa esim. hoiva-alaa, alle x palkasta ei menisi ollenkaan veroja.

Todellista valtaa kansalle. Vaalien yhteyteen sitovia kansanäänestyksiä isoista asioista. Kuten sote, eu jäsenyys, rahaliitto, pakkoruotsi, pakolaiset, ydinvoima jne, jne. Sitovia siksi että niistä kansan valinnoista ei voi politikot kikkailla. Näillä vaaleilla valituilla on nykyään paha tapa toimia päinvastoin kuin vaalipuheissa lupailevat.

Todellisen demokratian palauttaminen nykyisen plutokratian tilalle. Siten että asioista keskustellaan ja sen perusteella tehdään päätökset. Ei kuten nyt että kuinka paljon meidän puolueen kannattajat hyötyvät eniten. Kokoomus ja keskusta ovat törkeimmät puolueet oman edun ajamisessa, rkp siinä heti perässä. Rahalla on nykyään liikaa valtaa. Kymmenen oikein rikasta voi helposti rahoittaa parikin puoluetta. Aika naivia luulla etteikö ne halua jotain kun maksavat vaalikamppanjat.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Taantuma.

Kyllä ne murheet unohtuvat, kun tulee uusi nousukausi. Nuoremmat eivät tätä ole kokeneet, mutta uskokaa kokeneempaa.


Olen vielä nuori mutta minulla ei ole juurikaan murheita. olen kaikinpuolin tyytyväinen elämääni :)

Vierailija

Ei maassa vikaa ole mutta sitäkin enemmän meissä ihmisissä jotka ovat yleisesti ottaen itsekkäitä, ahneita ja ajattelemattomia paskoja.

Vierailija

Älytön byrokratia ja sen ehdoilla toimiminen. Julkiset palvelut voisi tuottaa murto-osalla nykyhinnasta jos hommissa olisi fokus palveluiden tuottamisessa, ei hierarkioiden ja paperinpyörityksen maksimoinnista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi ihmiset suostuvat maksamaan siitä että käyvät työssä?

Verot menevät tämän yhteiskunnan pyörittämiseen, jos et halua veroja maksaa on sinun lähdettävä tämän yhteiskunnan alueelta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat