Voiko ruokaa ostaa laskulle?

Vierailija

En ehtinyt tänään pankkiin hakemaan uutta pankkikorttiani (enkä nostamaan käteistä kassapalveluista). Käteinen ja ruoka on ihan finaalissa. Jo pari päivää olen sinnitellyt pakastimen, kuivakaapin ja jääkaapin jämillä, mutta nyt on kaikki käytetty. En ole tänäänkään syönyt mitään, vain kahvia nauttinut töissä.

Voiko ruokakaupasta tehdä ruokaostokset laskulle? Kauppakassipalvelusta voisi kai tilata ostokset netin kautta (verkkopankki), mutta toimitus on varmaan vasta huomenna..? Enkä silloin enää tarvitse, jos pääsen lähtemään töistä aikaisemmin ja ehdin hakea uuden pankkikorttini.

Mutta siis, voiko ruokakaupasta ostaa laskulle tai "piikille", kuten joskus aikoinaan? :D

Kommentit (8)

Vierailija

Voi ainakin meillä päin, mutta ei meillä sellaista ole. Luulisi että hakemus täytyy täyttää ja tarkistavat luottotiedot eli ei ole heti käytettävissä tili kuitenkaan.

Vierailija

Ei voi.

Vettä, kaurahiutaleita ja suolaa => kattilallinen puuroa. Tai jos on maitoa, niin tee makaroni- tai kauravelliä. Tai jos on jauhoja, niin leivo littanaa peltileipää. Juo paljon vettä, se täyttää vatsaa. Sitten meet aikaisin nukkumaan, niin et tunne nälkää. Huomenna käy jo ruokatunnilla pankilla hakemassa se uusi pankkikortti ja osta samalla matkalla take away -lounasta. Yhden illan pystyy vielä sinnittelemään! Leiki olevasi laihdutuskuurilla tai paastoava munkki!

Vierailija

Vie kauppaan pulloja ja tölkkejä. Pullonpalautusrahoilla saat jo jotain 1-2 euroa maksavaa ruokaa tai vaikka suklaapatukan (sis. energiaa ja hyvänmakuista, eli ei vituta niin paljon).

Vierailija

Käy läpi jokaisen takin taskut ja laske kolikot yhteen. käy keskustan suihkulähteillä katsomassa onko sinne heitetty kolikoita.

Vierailija

Jos tilaa pizza onlinesta tai joltain vastaavalta nettisivulta ruokaa kotiinkuljetuksella, saat ruuat vielä tänään ja parhaassa tapauksessa voit maksaa ne pöperöt verkkopankin kautta.

Viimeksi kyllä kun tilasin niin pizzalähetillä oli kortinlukija kädessä. Mutta jos kyseessä on tuollainen nettisivusto, jossa voi tilata eri ravintoloista niin niissä saattaa olla verkkopankilla maksamisen mahdollisuus.. Kandee tsekata. :-)

Vierailija

Wuhuu, Kotipizzasta sain tilattua pizzan netistä ja maksoin sen verkossa. Nyt noutamaan pizzaa 700m päähän. Jee! Kiitos kaikille vastauksista. T. AP

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat