Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

en ihmettele, jos joku yö ovat poliisit ovellamme ( lapsen yöhuuto)

Vierailija

3v on alkanut kärsiä öisin jonkinlaisista rajuista painajaisista. konttaa pitkin sänkyä, kirkuu kimeällä äänellä ja huutaa "älä! päästä irti!" viime yö oli kolmas putkeen.. syliin ottaminen pahentaa, tuntuu ettei ole hereillä! kohtaus kestää puolesta tunnista tuntiin ja saattaa tapahtua jopa kahdesti saman yön aikana!

mitään pahaa lapselle ei ole tapahtunut, on päivät tarhassa jossa viihtyy ja välillä öitä mummilassa. iloinen lapsi jolla ei pitäisi olla ahdistusta mistään.

jos näkee naapureita, pitää varmaan selittää että lapsi näkee pahoja unia eikä saa turpiinsa tai mitään..

Kommentit (3)

Vierailija

Asutteko kerrostalossa? Jos olisin teidän naapuri, niin olisin iloinen heippa-lapusta, jossa selitetään että 3v. lapsi alkanut saada yöllisiä kauhukohtauksia, huutaa unissaan ja olette pahoillanne häiriöstä jne. Ainakin itse heräisin sydän kurkussa kuuntelemaan, jos kerrostalossa kuuluu lapsen kirkumista mihin aikaan tahansa, saati sitten yllättäen keskellä yötä, ja miettisin pitkään että onko hätä. (Tietenkään se ilmoitustaululle ilmestynyt lappu ei aukottomasti todista, ettei lasta pahoinpidellä, mutta ainakin jos lapsi päivisin näyttäisi normaalilta hyvinhoidetulta ja vanhemmat asiallisilta, niin kyllä se rauhoittaisi minua huomattavasti ja antaisi vaikutelman hyvistä vanhemmista.) Ja tietysti se yöunet katkaiseva huuto varmasti on ikävä ylläri sellaiselleki, jolle ei tule lastensuojeluilmoitus ja poliisit mieleen, mutta lasten äänet kuuluu asiaan ja te yritätte parhaanne, siitäkin sellainen naapureita informoiva lappu kertoo.

Yöllisistä kauhukohtauksista löydätte lisätietoa netistä ja varmaan neuvolastakin.

Vierailija

asumme rivitalossa. googletin nyt tuon kauhukohtauksen ja sehän se taitaa olla! eli eli syliin, ei valoja niin kauan kuin kohtaus on päällä koska lapsi  tunnista meitä siinä tilassa.  voi pikkurukkaa :(

ap

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat