Kun ihmisen nimi ei vastaa ulkonäköä/ammattia..

Vierailija

Esim. Nimet Siru ja Lilja aika reippaasti ylipainoisilla työkaverin kaksositytöillä, Tarmo-nimi masentuneella enollani ja Angelica on yritykseni siivoojan nimi..

Kommentit (14)

Vierailija

Mistä lähtien nimi on ollut sidoksissa ammattiin tai ulkonäköön? Eiköhän englannikielisissä maissa tuo Angelica oo yleinen nimi "rumemmillakin" naisilla.

Vierailija

Ap oot tosi ilkeä! Eihän kukaan voi tietää mitä lapsi haluaa isona tehdä ja ei nimettömänä voi lasta kovin montaa kuukautta pitää!

Vierailija

Menee aiheen vierestä, mutta musta on kummallista että melkeinpä kaikilla mun biologian ja maantiedon opettajilla oli luontoon liittyvä sukunimi. Selittyy osaksi sillä, että ovat muutenkin Suomessa yleisiä, mutta muutama harvinainenkin joukossa...

Vierailija

Miten se voisikaan? Vanhemmat antavat lapselle nimen omista syistään lapsesta piittaamatta (kts. Thieva -ketju) ennenkuin vauvalla on sen enempää ulkonäköä kuin ammattiakaan. 

Siru on mainio kutsumanimi lapselle ja teinille kaveripiirissä, mutta onhan sillä lievästi halventava sävy kun kyseessä on aikuinen, itsellinen nainen: "Suomen pääministeri Siru "Sirde" Pikkarainen puhui tänään YK:n yleiskokouksessa ..."

Vierailija

Mielestäni meteorologi Pekka Pouta on sympaattinen nimi-/ammattiyhdistelmä.

Vaikkakin tässä tosin kysyttiin niitä jotka eivät sovi keskenään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat