Isänpäivän trakedia ja hoivakodin vastaus

Vierailija

Tämä hoivakodin vastaus on siinä mielessä jännä,että oikeastaan homma menee päälaelleen.

Yksityisyyden suojan takia ei saa kertoa tarkemmin, mutta ei tämä suoja sitten kiellä vihjailemasta ja kun vihjailee tarkoin lain mukaisesti niin ei voi syyttääkkään mistään tätäkään hoivakotia.

Ensin hoitokoti ilmoittaa että isä tykkää olla samoissa vaatteissa ja näin pohjustaa asukkaan leimaamista eriskummalliseksi ja hygieniasta piittamattomaksi.
Se että onko isä käynyt suihkussa sihen ei voi ottaa kantaa. Heti seuraavassa lauseessa ilmoitetaan vihjailevasti että suihkuun ei voi väkisin viedä :)

Ei hoitokodin näin pitäisi ottaa kantaa.Ei anna hyvää kuvaa hoitokodista :(

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/isanpaivan-tragedia-jarkytti...

Kommentit (5)

Vierailija

Mutta tuohan on tuettu asunto, ei varsinainen hoitolaitos terveydenhoidon kannalta. Asukkaan oletetaan hoitavan itseään ja pesyytyvän itse, hoitohenkilökunta ohjaa ja neuvoo. Ei kyseessä ole vuodepotilas, vaan mielenterveyskuntoutuja ti alkoholisti. Aika outoa mielestäni ottaa yhteyttä tiedotusvälineisiin.

Vierailija

Tässä tule pohtineeksi, mikä on Parviaisen isän yksityisyyden suoja? Haluaisiko hän, että hänen siisteyttään tai sen puutetta riepotellaan julkisesti. Hoivakodin edustajan vastine oli aivan törkeä, hän olisi voinut puhua paljon yleisemmällä tasolla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat