Perhekommuuni pk-seutu

2016

Kiinnostaisi kuulla löytyykö täältä olemassaolevia joihin hakea tai lapsiperheitä joita kiinnostaisi yhteisöllinen asuminen?

Etsimällä tulee vanhoja juttuja ja esm. Vihdin ekokylästä mutta tuoreempaa tietoa tai paikkaa josta kysellä nuorelle lapsiperheelle paikkaa?

Kasvattaisin mieluusti lapsiani isossa lämminhenkisessä porukassa pienestä pitäen. Olen kokenut monenlaiset asumismuodot ja nyt perheellisenä kommuuni kiinnostaa edelleen.

Kommentit (8)

Vierailija

Löytyykö muita perheellisiä joita kiinnostaa kommuunielämä vaikkei olisi vielä kommuunissa asunut?

Nimenomaan lapsiperheelliset jotta omille lapsille olisi seuraa ja ymmärrys perhe-elämän sanelemista asioista. Tiukkapipoista meininkiä ei vaan yhdessä asumista mutta vaatiihan se samanlaisia arvoja ja käsitystä, että esm. aikuisten bileet ei oo joka vkoloppu tai kyse lasten hoitamisen nakittamisesta toisille.

Samantyylisten ihmisten seura, omavaraisuus ja rennompi elämäntyyli kiinnostaa ja lisäksi ajattelen, että lapsistakin kehittyy toisia huomioonottavia ja avarakatseisia persoonia kun elämä on verkostoitunutta. Oma koti on ollut aina avoin kavereille mutta sellainen biletysluolana toimiminen tai toisten elämän kustantaminen ei kiinnosta.

Vierailija

Minua kiinnostaisi sellainen kulturelli perhekommuuni. Ei mitään ituhippimeininkiä. Jätkäsaaressahan on sellainen yhteisöllinen talo. Kuinkahan sinne pääsisi asukkaaksi?

Vierailija

Vai oikein kulturelli :D Kannattaa varmaan ensin etsiytyä niihin snobibileisiin mitä kautta päästä piireihin ja omata pankkitilin saldoa sen verran rouheasti ettei tartte ituhippeilystä kiinnostua. Selvästihän provoat mutta eipä sillä jos kiksejä aloituksesta saat.

Vierailija

Väärä paikka kysellä, foorumi koostuu vain paskamaisista ihmisistä jotka saa mielihyvää kaiken lyttäämisestä paitsi jos se koskee tiettyjä arkoja aiheita jotka saa hyeenalauman ulvomaan .

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat