Antipsykootit ja lihominen

Vierailija

Onko ketään joka EI olisi lihonut syödessään antipsykootteja? Ja tarkoitan sellaisia kunnon annoksia, joita esim. psykoosiin syödään, en unilääkkeiksi tarkoitettuja 50 mg Ketipinoria. Onko antipsykoottia joka ei lihota? Ja mikä siinä lihottaa, ruokahalun lisääntyminen vai muuttaako se vaan kehon toimintoja sellaisiksi että lihominen on väistämätöntä. Itseäni alkaa tämä painonnousu masentamaan niin paljon että vaikka psykoottiset oireet on suureksi osaksi poissa niin masennus kyllä pahenee..vaikka pystyisin olemaan syömättä huolimatta jatkuvasta loppumattomasta nälästä niin ärsyttää kun ruoka pyörii mielessä koko ajan eikä se näläntunnekaan ole mitään lievää.

Kommentit (4)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tiiän kuka oot :)

No enpä usko.

Huoh, täytyy kai sitten kysyä voisiko annosta vähentää, ei siinäkään ole järkeä että laahustaa kadulla satakiloisena mutta vähemmän harhaisena.

Vierailija

Mun kaveri syö jäätävän annoksen ketipinoria.

Sai sen kun oli ollut äärimmäisen stressaantunut ja laihtunut. Syönyt huonosti ja lopulta päässä alkoi vippaamaan. Nyt on lihonut melkein 40kg.

On haiseva, herkkänahkainen (ei näe omia vikojaan, muiden kyllä), kasvot ilmeettömät jne.

Minusta hänelle laitettiin akuutissa tilassa liian kova lääkitys. Ihan pelottaa mitähän hänelle käy, jos lääkitystä aletaan purkamaan. Toivoisin, että purettaisiin, niin näkisi palautuisikohan hän ennalleen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat