Espoolaiskokoomuslainen käsitys markkinataloudesta

Vierailija

Kunnan pitää kustantaa rikkaille heidän veneharrastuksensa. Just näin.

"Espoon veneilijät vaativat kaupunginjohtaja Jukka Mäkelää ottamaan veneilijät mukaan Finnoon eli Suomenojan uuden sataman suunnitteluun. Espoo suunnittelee Finnooseen muun muassa tekosaarta, jolle voisi asuttaa noin 1 400 ihmistä.

Veneilijöiden huolena on, että Finnoon satama-alueen kehittäminen siirtäisi veneiden talvisäilytyksen pois Suomenojalta. Pelkona on myös, että veneiden talvisäilytys siirtyy kokonaan yksityisten venehotelleiden hoiviin.

”Jos kaupungin suunnitelmat toteutuvat, veneen talvisäilytykseen ei ole enää muita vaihtoehtoja kuin kalliin yksityisyrityksen palveluiden ostaminen”"

http://www.hs.fi/kaupunki/a1446881714929

Mikäs vika arvoisat kokoomusespoolaiset siinä yksityisessä palvelussa nyt on ??

Kommentit (4)

Vierailija

Veneet kuuluu merenrantakaupunkiin.  Ei ole mitään järkeä viedä veneitä jonnekin Inkooseen. Jos on kerran varaa rakentaa halleja kaiken maailman lätkänpelaajille ja futaajille, pitäis antaa myös muiden harrastajien pitää maaplänttinsä. Helsinkikin on häätämässä veneilijöitä Koivusaaresta pois.

Käyttäjä14
Seuraa 
Liittynyt6.10.2015

Kun Espoo pakko-ottaa kaikilta rantatonttien omistajilta sen rantaviivan, jotta KAIKKI voisivat siinä kävellä, on myös kaupungin tarjottava venepaikkoja, joihin KAIKILLA on varaa.
Tuo Suomenojan venesatama on ihan tarpeeksi hampaissa, ja maan täyttäminen ja tekosaarien rakentaminen on niin kaukaa haettua, että jätetääs nyt vaan ne veneet siihen.

Maata on. Rakentakoot pelloille, on halvempaa.

Sossut haluaa veneet pois ettei tulis paha mieli. Veneilijälle saa tulla paha mieli, siitä sossu tykkää.

Vierailija

Miksi maksaa tyhjästä? Siis veneiden säilytyksestä tuhansia vuodessa?

Pitäisikö autojenkin säilytyksestä alkaa maksamaan? (kohta ne keksii senkin)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat