Milloin laitatte jouluvaloja?

Vierailija

Onko liian aikaista laittaa ikkunaan jouluvaloja. On niin pimeää ja synkkää.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Hyvin voi laittaa, tuo valoa pimeyteen, monilla on jo valaistu piha. Annan olla tammikuulle, nykyiset Led-valosarjat kuluttavat sähkövirtaa minimaalisen määrään. Kun yksi laittaa koko tienoo laittaa.

Vierailija

Etupihalle, eli kadun puolelle, en vielä ole laittanut. Asumme Turun alueella omakotilähiössä, joillakin noita jo on. Sen sijaan meillä on takapihalla pieni terassi/patio, jossa on yksi valosarja lattialla; patio kun on vielä vähän aikaa käyttökelpoinen (ennen kuin tulee lunta) ulkona istuskeluun, ainakin hetkisten verran.

Ainakin ensimmäisenä adventtina meillä jo ulkovaloja on. Ja saavat olla noin helmikuun puoleenväliin. Ikkunoihin tulee kyntteliköt joko ensimmäisenä adventtina tai viimeisään itsenäisyyspäivänä. Nämä kyntteliköt katoavat tammikuun loppuun mennessä, viimeistään.

Syksy on minusta synkkää aikaa, onneksi on valoja.

Vierailija

Eilen, pihapensaassa valosarja, kuistilla tölkki täynnä pikku tuikkuja. Ikkunoissa tähti ja sydän. Kaikki lämpimän valkoisen sävyisiä.

Kyntteliköt ja lumipallot vasta pikkujouluna.

Vierailija

Hyvä kysymys. 

Muksut haluaisivat nuo jouluvalot (värikkäät) ikkunaansa mutta ei millään viitsisi vielä laittaa. Ärsyttää ne vilkkutoiminnot noissa valoissa ja pakko tuolla lastenhuoneessakin on joskus käydä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Laitoin jo juhannuksena, harmi vaan että silloin on vielä niin kirkasta!

Mulla on ollut pensasvalot puskassa ja 2 vuotta putkeen. Eräänä keväänä aloin miettiä miksi niitä pitää ottaa pois ja taas sormet kohmeessa laittaa takasin ja en keksinyt yhtään syytä miksei niiden voi antaa olla paikoillaan kesän yli. Töpseli vaan irti seinästä.
12

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat