Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ällöttävimmät asiat mitä lemmikkinne on tehnyt?

Vierailija

Tuli tässä mieleen, kun koiramme tuli tarjoamaan klähmäistä purutikkuuan kesken siivouksen, muutenkin jo kuolasta ällölimaisessa tikussa oli lisämausteena vessapaoperiarkki ja palainen vaaleanpunaista haarusten ja kanaloiden pesuun käyttämääni pesusientä.

Kommentit (13)

Vierailija

Kissani on kakannut kylässä olleen poikaystäväni kenkiin. Kun sama poika oli kylässä ensi kertaa, kissa nappasi kylppärin kaapista (käyttämättömän) tamponin suuhunsa ja juoksi ympäri se suussa. Hieno kissa. 😃

Vierailija

Tuli putkimies käymään juuri sinä päivänä kun kissalla oli vatsavaivoja ja kun tyyppi puuhaili pöntön kimpussa kisu väänsi siihen pöntön viereen hillittömän ripulilätäkön :D kyllä hävetti sillon

Vierailija

Koira soi vauvani pöräyttämän sinappivellin lattialta. 

Ja vielä oikein iloisena. (osaisko joku selittää miksi??)

Vierailija

Kissani on välillä syönyt narua ja lopputuloksena sen pyllystä roikkuu kakkaisia langanpätkiä, jotka pitää vetää pois tai sitten vaihtoehtoisesti kaivaa se narunpätkä sormille oksentavan kissan kurkusta. Hyh, onneksi ei pääse enää lankoihin käsiksi.

Vierailija Huttunen

Jos kissa ei saa juuri haluamaansa tietynlaista ihanaa pehmeää kissanruokaa juuri haluamanaan aikana, se kakkii pitkin kämppää.

Eikö tuo nyt viimeinkin tajuaisi, että hän on kissa ja minä olen ihminen ja minä määrään säännöt? 17 vuotta ollut aikaa harjoitella.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kissani on kakannut kylässä olleen poikaystäväni kenkiin. Kun sama poika oli kylässä ensi kertaa, kissa nappasi kylppärin kaapista (käyttämättömän) tamponin suuhunsa ja juoksi ympäri se suussa. Hieno kissa. 😃

Thank god ettet säilytä käytettyjä tamponeja kylpyhuoneen kaapissa.

Vierailija

Entisellä kissallani oli päässyt iso röyhtäys yöllä mun tyynylleni ja minähän sitten tyytyväisesti pyörähdin unissani siihen yrjöön silmä edellä. :)))

Vierailija

Lähellä kotiani on iso hiekkakenttä, jossa rekkamiehet autoineen yöpyy. Viereiseen metsään sitten tekevät tarpeitaan.

Koirani karkasi hullunlailla tähän metsään ja kävi ahmimassa tasapainoista rekkamiehen ulosantia vatsan täyteen. Suupieletkin sai pyyhkiä jälkikäteen ja suun huuhdella. Hajua nimittäin oli.

Mutta jotta huvi ei pääty tähän, niin pitihän hetken päästä lattialle oksentaa kaikki tämä. Varmaan kaksi litraa öljymäistä ruskeaa liejua levisi pitkin olohuonetta. Siinä siivottiin sitten. Pelkäsin ettei se haju katoa asunnosta ikinä. Oli sellaista ydinjätettä että..

Vierailija

Ällöttävintä on ehkä kun koirani sai pihvin ja hotkaisi sen suihinsa. Ei mennyt kauaa kun se jo oksensi sen ulos. Ennen kuin ehdin väliin, oli koira jo syönyt juuri oksentamansa pihvin uudelleen. No, se okseni sen vielä toisen kerran ja taas ehti syödä. Vasta kolmannella kerralla ehdin väliin siivoamaan oksennetun pihvin. Luuli kai olevansa märehtijä.

Samaine ihana koiruus kärsii myös matkapahoinvoinnista autossa. Lukemattomat kerrat se onkin oksentanut päälleni.

Vierailija

Koira on löytänyt pari kertaa ulkoa todella herkullisen ulosteen. Sellaisen kunnolla marinoituneen ja sitkistyneen, jota on mukava suussa mössöttää sitä syödessä. Kun tuo tapahtuu juuri ennen sisälle tuloa ja koira valuttaa ruskeaa kuolaa hissin lattialle ja porraskäytävään niin siinä sitä on ilo ylimmillään. Huomasin tapahtuneen kun hissimatkalla alkoi haista. Sitten ihmettelee kun ei hetkeen päästetä nuolaisemaan naamaa...

Samainen koira on eräänä keväällä löytänyt todella hyvän tuoksun kävelytien reunasta ja ilman mitään varoitusta kellahti siihen selälleen tassut ilmassa sätkien. Kun pääsi jaloilleen niin sama uudelleen vielä varmuuden vuoksi. Hajun lähteenä ollutta ulostetta pestiin sitten turkista pois shampoolla kolmeen kertaan ennenkuin oli edes siedettävä. Sama temppu on tehty pariin kertaan metsässä niin, että paluumatkalla autossa oli pakko pitää ikkunat auki ettei sinne kuollut.

Iltareissulla koira otti jotakin suuhunsa ja muuttui ovelan näköiseksi. Kaivoin sen varmuuden vuoksi sormineni koiran suusta ja osoittautui käytetyksi kondomiksi. Jeeeee....

Koiran lenkittämiseen otan aikatauluissa huomioon aina puoli tuntia ylimääräistä varoaikaa kotiinpaluun jälkeen. Vahingo(i)sta viisastuu.

Vierailija

Kotona perheenjäsenellä vähän vaatetta päällä ja yllätti paha ripska. Pääsi melkein mutta ei ihan vessaan asti mutta eteisessä tuli pieru varrella. Koira heti paikalla nuolemassa lattialta. Siinä vaiheessa ripskasta kärsivä alkoi nauraa hysteerisesti mikä ei tilanteessa ole hyvä asia kun se haittaa pidättelyä pahasti. Koiralla lisää syötävää.

Neo Amiseptia kului varmaan litra lattiaa siivottaessa. Huoneistoa tuuletettiin pitkään. Koira sai ilokseen ylimääräisen ruoka-annoksen ja dentastikin pureskeltavaksi.

Vierailija

Kissa änkesi huomaamattani vessan roskikseen, levitti sen ja yllätin kissan herkuttelemassa käytetyillä siteillä :X oli avannut siteen/siteet, ja lupsutti niitä onnellisena... Ei saanut pusuja hetkeen!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat