Kissat ja masturbointi

Vierailija

Olet yksin kotona, kahta kissaasi lukuunottamatta. Päätät pitkästä aikaa viettää vähän omaa aikaa, ja menet makuuhuoneeseen. Pistät oven kiinni. Hetken päästä alkaa aivan jumalaton oven raapiminen ja maukuminen että KUN MINÄKIN HALUAN SINNE KUN SINÄKIN MENIT.
No okei. Avaat kissoille oven ja menet takaisin sängylle. Kissat alkavat riehua ja tiputtelemaan tavaroita lipastolta. Torut ja käsket kissoja lopettamaan kun et pysty keskittymään. Kissat tulevat sängylle pyörimään ja kiehnäämään ja kohta toisen kissan häntä on nenässäsi. Karjaiset kissoille, että NYT POIS HUS ja helpotut huomatessasi, että ne tosiaan lähtivät sängyltä pois. Jes.
Käynnistät vibraattorin. Kerkeät hetken nauttimaan olostasi, kunnes huomaat kaksi silmä- ja tassuparia kurkkaamassa sängynlaidalta mangusteina silmät pyöreinä. Seuraavaksi kissat aloittavat tehtävän "tuhoa tuntematon suriseva esine" ja alkaavat käpälöillään tamppaamaan sänkyä ja peittoa ymmärtämättä mistä ääni tulee. Päätät olla huomioimatta, kunnes toinen kissoista löytää surinan lähteen ja huomaat tassujen heiluvan vähän liian lähellä kriittisiä paikkojasi.
Mietit pitäisikö itkeä vai nauraa. Loppujen lopuksi tilanne on jo niin koominen, ettet voi muuta kuin nauraa, ja ymmärrät ettei tilanteeseen ole muuta ratkaisua kuin lopettaa omakiva ja leikkiä höpsöjen kissojesi kanssa.

Te muut kissanomistajat, tunnetteko tuskani?

Kommentit (4)

Vierailija

Kissat on ihania, masturbointi toki myös tärkeää. Eipä olisi tullut mieleenkään että näiden kahden kivan asian yhdistämisestä voi tulla myös ongelmia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat