Miehen seksitaitojen kehittyminen

Vierailija

Olen tapaillut muutaman kuukauden hieman alle 40-vuotiasta, itseäni pari vuotta vanhempaa miestä, joka on fiksu, hauska ja empaattinen eli koko lailla ihannemies lukuun ottamatta yhtä asiaa. Miehen sänkytaidoissa ei ole kehumista. Hänellä on takana yksi pitkä, yli kymmenen vuotta kestänyt parisuhde ja sen jälkeen lähinnä yhdenillanjuttuja ennen minua. Entinen vaimo on hyvin konservatiivinen, ja vaikka en asiaa varmaksi tiedä, uskoisin hänen olleen aika estoinen sängyssä. Mies on hyvin varovainen aloitteen tekemisen suhteen ja seksi toistaa aina samaa rutiinia. Olen yrittänyt ohjailla miestä kokeilemaan erilaisia asioita, mutta pienetkin muutokset kaavassa, esimerkiksi jonkin muun kuin käytössä olevan kahden asennon kokeileminen saa hänen erektionsa lopahtamaan. Hän myös ujostelee seksistä puhumista. Itse olen erittäin seksuaalinen, suhtaudun seksiin avoimesti ja kokeilunhaluisesti. En haluaisi hylätä muuten upeaa miestä tämän asian vuoksi, mutta toisaalta ajatus loppuelämästä ilman kunnolla tyydyttävää seksiä turhauttaa. Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia ja osaisiko joku neuvoa, mitä asialle voisi tehdä?

Kommentit (4)

Vierailija

Entä jos väkisin lavennat seksin käsitettä, siten että mies ei enää tiedä milloin on "normaalitila" jossa voi olla rennommin ja milloin ollaan "seksitilassa" jossa pitää mennä tietyllä kaavalla. Tarkoitan että jospa lisäät erotiikkaa ja koskettelua leikkimielisesti kaikkeen yhdessä oloon. Vai onko vaarana että mies alkaa mennä kokonaan lukkoon? Muista olla erittäin positiivinen ja kehuva.

Vierailija

Jos vaihtelua ja jännitystä seksiin kaipaat niin kokeiles sitä minun kanssani. Luultavasti tösäytän kyselemättä kakkoseen, hymyilen typerästi sanoen "Sainpas pillua, heheh!". Sitä iloa ja jännitystä kestänee sen kymmenisen sekuntia jonka jälkeen huomaat hukkuvasi hikeeni ja suunnattomaan siemensyöksyyn. Aika jännää ja erilaista, eikö vain? Lisämausteen tuo myös se, että seisooko minulla karmivalta jännitykseltä vai ei, se jännittää myös minuakin ja vain lisää mahdollisuutta sille, että kusiroikka jää roikkumaan. Kannattaa kokeilla, suosittelen vahvasti.

Terveisin Naispelko22

Vierailija

Auts.. Jos mies ei ole oikein edes innostunut oppimaan ja kokeilemaan, niin pahalle näyttää. Onko mies edes kiinnostunut seksistä? Lämpeneekö hän hitaasti ja tekeekö aloitteita? Katsooko hän pornoa? Auttaako viinilasillinen tai pari asiaan ollenkaan? Enpä tiedä jaksaisinko kauan miestä odotella ja ymmärtää.. N39

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat