Vierailija

Vaihdan Köpiksessä lentoa, enkä ole koskaan aikaisemmin vaihtanut. Miten se käytännössä toimii? Kävelenkö siis ulos sitä kautta mistä muutkin (mutta suoraan ulos, en odottamaan matkalaukkua) ja sitten takaisin sisään turvatarkastuksen kautta? :)
Kiitos asiallisista vastauksista. :)

Kommentit (5)

Vierailija

Ne, joilla ei ole vaihtolentoa edessä, suuntaavat matkalaukkuhihnoille ja sieltä edelleen ulos kentältä. Sinä et mene heidän mukanaan vaan jäät terminaaliin ja etsit seuraavan lentosi portin (esim. niistä valotauluista, joissa näytetään lähtevät lennot). Sinut ja matkalaukkusi on tsekattu seuraavalle lennolle jo Suomesta lähtiessäsi.

Jos lennät EU:n ulkopuolelle, on ennen porttia passintarkastus ja turvatarkastus.

Köpiksen kentällä on suht pitkät välimatkat.

Vierailija

seuraat vaan kylttejä. luet monitorista joita roikkuu siellä pitkin seiniä, että miltä portilta kone lähtee ja menet sinne minne pitää. esim. lento lissaboniin, portti A12. Etsit ensin sen terminaali A:n, sitten kävelet sitä käytävää niin pitkälle että tulee portti numero 12 alat odotella että kone lähtee. 

kukaan,joka vaihtaa konetta millään kentällä ei ole niin tampio että lähtisi ulos kentältä ja alkaisi uudestaan itseensä tarkistuttamaan ja tsekkailmaan seuraavalle lennolle. aikatauluja ei ole todellakaan edes suunniteltu siten, eikä muutenkaan mitään kapasiteettia semmoiselle. sehän menis ihan tukkoon koko kenttä. 

trasit-matkustajat on eri asia kuin yhden lennon matkustajat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Niin ja jos sinulla on runsaasti aikaa lentojen välissä ja Diners Card, niin kannattaa mennä viettämään rauhassa aikaa Dinersin loungeen.

Vierailija

Köpiksen kentällä heti ensimmäisestä lennosta ulostullessa näet näyttöruudun jossa näkyy seuraavat 8 lentoa, jolle voit vaihtaa (Connecting flights), siinä lukee myös miltä portilta tuo lento lähtee ja kuinka kauan sinne kestää kävellä! Tärkeä siis katsoa tuo tieto heti ja lähteä ilmoitettua porttia etsimään. Riippuu myös minne lento suuntautuu, jos esim. USA:han, sitten koneeseen menoon voi joutua varaamaan enemmän aikaa turvatarkastukseen yms.

Jos olet varannut koko lennon vaihtoineen kerralla, silloin laukut viedään automaattisesti seuraavaan koneeseen, niistä ei siis ole huolta.

Tästä voi olla hyötyä kentällä:

https://www.cph.dk/en/flight-info/app/

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat