Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tasiset joukkueet vai tasojoukkueet lasten ja nuorten urheilussa?

Vierailija

Seurassamme tehdään tasaiset joukkueet, eli enemmän ja vähemmän pelanneita, urheilullisia ja ei-niin-urheilullisia on kahdessa ikäryhmän joukkueessa. Tämä olisi mielestäni ok, jos vastustajat tekisivät samoin, mutta käytännössä vastaan tulee pelkistä pitkään harrastaneista lapsista koostettuja, kovatasoisia joukkuieta. Siksi kannatan tasojoukkueita. Kovempi joukkue saakoon pelata kovemmassa sarjassa, uudet harrastajat pelatkoot alemmissa sarjoissa. Eli kannatan sitä, että kaikki pelavat, mutta omalla tasollaan. Mitä mieltä olet?

Kommentit (3)

Vierailija

Totta kai tasojoukkueet, jos on pelattu jo enemmän kuin vuosi ja pelaajia riittää. Seuraava kiistanaihe on kyllä sitten jo kulman takana: kenen pitäisi (tai ei pitäisi) kuulua siihen parempaan porukkaan...

Vierailija

Samaa mieltä pelaajan äitinä. Huonommillakin pelaajilla olisi enemmän iloa harrastuksesta, kun voisivat pelata samantasoisten kanssa eikä aina hävitä.

Onhan aikuisillakin harrastejoukkueita ja liigapelaajia, ja sitten vielä ihan muuten vaan pelailevat vaikka kansalaisopistojen liikuntapiireissä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat