Eri maiden ärsyttävyydet

Vierailija

Englanti: kaksi hanaa, toinen kylmälle ja toinen kuumalle vedelle. Huljuttele siinä sitten niitä sekaisin. Ilmeisesti tarkoitettu, että allas lasketaan täyteen käyttäen molempia hanoja.
USA: hinnat ilmoitettu ilman veroja. Pähkäile sitten loppusummaa ja sen jälkeen vielä reipas tippi päälle, jotta tarjoilija suvaitsee tehdä työnsä.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Usan tippikulttuuri on kyllä ärsyttävä, koko ajan pitäisi olla jakelemassa sitä rahaa oikealle ja vasemmalle. Toivottavasti ne nyt saa nostettua sitä minimipalkkaa sinne 11 euroa/tunti, niin loppuu tuokin hölmöily.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Siesta-aika eteläisessä Ranskassa, kaupat kiinni keskellä päivää, vissiin sama Espanjassa. 

Tämä. Ja lisäksi vielä kaikenlainen manjana meininki ja hälläväliä asenne.

Vierailija

Saksassa nuo kokolattiamatot myös. Joka ikinen pinta täynnä koriste- ja muistoesineitä, koristekrääsää myös mielellään lahjoittavat. Ajatus on hyvä tietenkin, mutta esteettinen maku skandinaavin kanssa ei aina kohtaa. Rasvainen (ravintola)ruoka, yksi raskas lämmin ruoka päivässä kahden kevyemmän sijaan.

Vierailija

Kyykkyvessat Aasiassa. Vessojen seinät sellaisessa kunnossa, että ihan kuin olisi käsillä pyyhitty jöötit ja sen jälkeen hierottu ne seiniin.

Vierailija

Ahtaat vessanputket Kreikassa jonka takia vessapaperia ei saa laittaa vessanpönttöön. Kiva tunkea jotain paskapaperia roskikseen haisemaan.

Vierailija

Belgia: tolkuton byrokratia, liikennekulttuuri (mm. auto-onnettomuudet tavallisia ja jalankulkijoita ei kunnioiteta lainkaan), tietty ulkokultaisuus ja ystävien valikoiminen statuksen, varallisuuden yms. perusteella. Muottiin pitää sopia, ainakin Flanderin pienissä kaupungeissa. Tosin se taitaa olla vähän jokaisen pikkupaikkakunnan vitsaus maasta riippumatta.

Vierailija

Feikattu yliystävällisyys + tuttavallisuus ja asiakkaan perseennuolenta Usassa, etenkin kun ei tarkoiteta yhtään mitä sanotaan. Asiallinen voi olla muutenkin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Feikattu yliystävällisyys + tuttavallisuus ja asiakkaan perseennuolenta Usassa, etenkin kun ei tarkoiteta yhtään mitä sanotaan. Asiallinen voi olla muutenkin.

Ja jos et tippaa tarpeeksi, niin naama vääntyy norsun v...lle ja ystävällisyys unohtuu sen saman tien.

Vierailija

Astioita käsinpestessä hmisten kyvyttömyys huuhdella astioita saippuavedestä. Ensin vähän pestään saippuavedessä ja sitten lykätään astiat suoraan kuivumaan ilman huuhtelua. Koskee esim. brittejä.

Vierailija

Asun Englannissa ja mieleen tulee ainakin typerät nopeusrajoitukset - maaseututeilläkin kaahataan 50 mailia tunnissa. Sekä tietty nämä kokolattiamatot keittiössä ja jopa vessassa. Vanhat viktoriaanisen ajan talot ovat läpihomeisia ja kylmiä, mutta terveysriskeistä ei ole kukaan koskaan kuullut. Futishuligaanit. Vahva luokkayhteiskunta näkyy erityisesti koulutuksen hinnoissa ja tasoeroissa. Ihmiset ovat liiankin uteliaita joskus.

Mutta muuten rakastan tätä maata ja suosittelen tänne muuttoa jos Suomessa loppuu työt! Täällä pärjää ilman koulutustakin jos hyväksyy vähän vaatimattomammat tulot ja sen, että täytyy asua jaetussa talossa tai homeisessa yksiössä jos tulot ovat alle £2000 kuussa.

Vierailija

Näistä kaikista näkee, kuinka ihmisillä täällä Suomessa on asiat liian hyvin. Puhdasta juomavettä läträttäväksi jopa katujen pesuun, palkat suht kohdillaan, aikakäsityksemme täsmällinen, rakennuksemme lämpimiksi eristettyjä ja mm. Viemärilaitoksemme toimii. Edes Keski-Euroopassa ei kaikki toimi yhtä hyvin. Mutta huom. silti emme ole parempia.

Vierailija

Britanniassa lähes vuosittainen yhteiskunnan pysähtyminen, kun sataa vähän lunta. Ymmärtäisin, jos lunta sataisi kerran 10 vuodessa.

Kuwaitissa ihmisarvon määräytyminen etnisyyden perusteella ja rahan palvonta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat