Hohhoijaa, huomenna taas ABC:t täynnä tuulipukuja..

Vierailija

Pitääkin tänään käydä kaupoilla, ettei huomenna tartte.

Kommentit (15)

Vierailija

Hyvä kommentti, 2! :D

Kumman tympeä asenne ap:llä. Suomi on iso ja harvaan asuttu maa, joten laaturavintoloita ei voi olla joka niemennotkossa ja saarelmassa. Ja tottakai tänään mennään kauppaan. Mitä ihmeen syytä ihmisellä on käydä kaupassa sunnuntaina (ja isänpäivänä)? Eikö arki olekaan hallinnassa, ap?

Vierailija

No mutta ap parasta taitaa abc:llä huomenna olla se, että sinä et ole siellä. Uskon kyllä että perheesi on niiiiin paljon onnellisempi ja isät niiiin paljon rakkaampia ja parempia ei abc perheissä.

Pääsiköhän sinulta unohtumaan kuitenkin se mikä on tärkeintä isäinpäivässä?

Vierailija

Hommaa oma piika joka tekee ostokset! minä hommasin enkä ole katunut hetkeäkään, en edes muista milloin viimeksi olisin varsinaisesti ollut rahvaan kanssa tekemisissä ellei tota piikaa lasketa.

Vierailija

Huomenna ei ole kaupat edes auki, paitsi siellä parjaamallasi ABC:llä.

Miten sinua muuten kaihertaa noin paljon missä kukakin syö?

Ja viimeiseksi, tuo HOHHOIJAA on niin helvetin väsynyt ilmaus, että oksat pois.

Vierailija

Enemmän mua ihmetyttää miten ap käy ostoksilla ABC:llä... Ei kyllä ihan ekana tuu mieleen sinne lähteä "kaupoille" ellei sitten mene polttoainetta ostamaan mut senkin voi tehdä ulkona automaatilla eikä ole pakko edes nähdä tuulipukuja.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pitääkin tänään käydä kaupoilla, ettei huomenna tartte.

Oletko varma, että kukaan haluaa sinua nähdä ABC:llä, oli mikä päivä tahansa? Kannattaa kokeilla tilata ruoat kotiin, kun sekin on nykyisin mahdollista. ;)

Vierailija

Me luultavasti käydään abc:lla syömässä, tosin varmaan vaan kahvit ja sämpylät. Pitkä matka moikkaamaan vaaria. Eipä sunnuntaina muuta paikkoja taida olla auki kuin huoltoasemat, ei vaihtoehtoja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat