Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kinkun paistosta

Vierailija
07.11.2015 |

Pitääkö kinkku laittaa uuniin heti kun kääntää lämmön päälle vai pitääkö odottaa ensin, että uuni saavuttaa paistolämpötilan? Entäs laitetaanko se uuniin jäisenä vaiko sulaneena?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
07.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkku sulatetaan ajan kanssa jääkaapissa.

Riippuu kinkun koosta montako päivää aiemmin otetaan sulamaan. Kinkku otetaan huoneenlämpöön ajoissa ja sen sisälämpötila pitäisi olla 10 astetta ennen kuin se laitetaan uuniin.

 

Vierailija
2/6 |
07.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitetaan kuumaan uuniin kahdesta syystä: pinnan mikrobit kuolevat heti kuumassa uunissa ja toiseksi pinta "palaa" kiinni eli ruskistuu, ja lihan nesteet pysyvät paremmin sisällä ja siitä tulee mehevämpi. Lämpöä voi laskea sitten alemmas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
07.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se hyvä että mammat osaavat suunnitella asioita etukäteen ettei mikään jää viime tippaan.

Vierailija
4/6 |
07.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jokos on piparitaikina jähmettymässä jääkaapissa?

Vierailija
5/6 |
07.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tanskalaista kinkkua pidetään uunissa tunti ja kilo  plus tunti :)

Lämpö 110 astetta, ja maistus varmaan sullekin :)

Vierailija
6/6 |
07.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tanskalainen maistuu raudalle.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi neljä