Vierailija

Nyt kiehuu ja lujaa. Huusin hänelle oikein kunnolla että meille ei enää ole asiaa. Kotilo oli kannettomassa kuljetuslaatikossa koska oli talviunilla eikä silloin liiku. Silloin se limaosa ei siis ole näkyvissä jos joku ei tiedä.

Hänestä oli "hauska vitsi" heittää tuliaiseksi olettamansa parvekkeelta alas. Kotilo on kuitenkin onneksi ehjä eikä näköjään edes herännyt uniltaan.

Kun kuuli mitä oli tehnyt niin puolusteli "No hei en mä tiennyt ja sehän on vaan nilviäinen"

Menenkö heittämään hänen kissansa parvekkeelta alas ja sanon "Sehän on hei vaan kissa"
(no en oikeasti mene)

Kommentit (6)

Vierailija

Anteeks mutta nauroin otsikolle. Jotenkin tosi hullunkurinen ajatus :D Miks kukaan ylipäätään paiskois toisten matkamuistojakaan partsilta, täytyy ihmetellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mä ihmettelisin todella paljon, jos joku meidän vieraista heittelisi mitään meidän tavaroita parvekkeelta. Kenelle tulee mieleen heittää edes tuliaisia veke? Toisen tuliaisia, toisen talossa.

Vierailija

 Voi kun kivoja kavereita sinun miehelläsi! Ihan noin vaan paiskelee sinun tavaroitasi parvekkeelta ... eikä mitään väliä, kenen päähän osuu.

Ajattele nyt edes SINÄ vähän: mitä väliä sillä oli, tiesikö olevan joku elävä vai olisiko ollut tuliainen, kun ei toisten ihmisten omaisuutta paiskota mihinkään, ei varsinkaan heidän kotonaan!

Vierailija

No nii-in! Tuo on elämäm koululainen ja kännissä 24/7, ihmettelen miten mies jaksaa tuollaista ystävää kun hän on ihan kunnollinen ja käy töissä. Ei tuolla kaverilla enää  kuulemma kissaakaan ole kun vanhempansa ottivat sen kun ei hoitanut.

Kerran oli keskellä yötä alaovellamme liikennemerkki kainalossa ja pyysi päästä sisään. Ei päästetty. 

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat