Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olivat poreammeessa kahden kaverinsa kanssa, toinen näistä oli paras ystäväni, miespuolinen. Puhuivat siinä jostain pornonäyttelijästä jolla on jättisuuret rinnat ja poikaystävä oli sanonut "No mielummin mä otan sellaiset hyttysenpuremat mitkä *Anullakin on kun sellaiset ämpärit"

Paras ystäväni kertoi tämän minulle kun myöhemmin heitin hänet kotiinsa. Mies on töissä, itse menen kohta hakemaan taaperomme mummolasta kotiin. Hän ei vielä tiedä että tiedän mitä hän sanoi. Otanko asian esiin?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Mikähän oli kaverisi motiivi kertoa tuosta sinulle? Onko hän kuitenkin kiinnostunut sinusta seurustelumielessä ja siksi kertoo?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tuskin kannattaa. Eikö mies ollut kuitenkin tyytyväinen omaan tilanteeseensa?

Oikea kysymys on, miksi tämä tyyppi, jonka heitit kotiinsa, tuli sinulle tätä asiaa juoruamaan? Onko se joku homo vai?

Vierailija

Ota vain puheeksi vaikka toisaalta tuohan oli ihan "positiivisesti"sanottu. Mutta ei kovin mukavasti muotoiltu. Miksi hän puhuu sinusta noin lapsellisella tavalla, se on se kysymys. Mainitse miehen naispuoliselle kaverille jotain miehen katkaravusta.

Vierailija

Eilen oli isoperseistä vaimoa loukattu, ja poika kertoi.

Joka päivälle riittää miesvihasatuja.

Joillakin on sitten oikeakin elämä.

Vierailija

Okei. Leikitään, että tarina on totta. Ensinnäkin, ihmettelen miksi "paras kaverisi" kertoo sinulle tuollaisia asioita. Toisekseen mies esitti asiansa melko tökerösti, mutta toisaalta hän varmasti oletti asian jäävän vain miesten väliseksi keskusteluksi. Ja kolmanneksi, mieshän sanoi pitävänsä enemmän pienistä rinnoista, kuin sellaisista megalolloista, joten mikä tässä on nyt isoin ongelma?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No eihän se sua toisaalta pilkannut. Ainakin teki selväksi, että pitää sun rinnoistasi :)

Kamalampaakin on olemassa=tykkää aloittajan "hyttysen puremista"? Oli ikävästi ja pilkkaavasti muotoiltu ja ei kovin paljoa tunnu aloittajan rintavarustuksesta välittävän, mutta en ottais puheeks, miehellä on oikeus mielipiteeseensä (eikä sentään suoraan sulle sanonut) eikä keskustelusta mitään rakentavaa seuraa, riita ja suurempi mielen pahoitus kuitenkin olisi riskinä.

Vierailija

Ihan sama mitä mieltä minun mieheni on minun rinnoistani kunhan vain minä itse olen niihin ok tyytyväinen. Ne nyt on mitä on ja en pysty niitä toisenlaisiksi muuttamaan millään taikasauvalla.

Ennen oli terhakat b-kuppi ja nyt on vähemmän terhakat d-kuppi ;) Mutta ikääkin on jo melkein 50v. ja 2 lasta joten elämä on...

Ja ei se oma mieskään ole enää 2kymppisessä kuosissa mutta yhä rakastan.

Vierailija

No aina olemme parhaan ystävän kanssa jakaneet kaiken ja häntä harmitti että mieheni puhui minusta niin. Mielestäni rintani, niiden koko tai muoto ei kuulu muille kuin minulle ja miehelleni, ei ystäville. Hän on hetero ja naimisissa ollut jo 6 vuotta.

Ap

Vierailija

Hyttysenpurema on aika negatiivissävytteinen vaikka olisikin ollut kehu. Itse kysyisin onko hän ennenkin "kehunut" minua yhtä mielenkiintoisin sanoin ja kuinka laajasti käsittelette minun muita kehon osiani. Käsitteletkö ystäviesi kanssa miehesi kehon osia ; "mieluimmin miehelläni katkarapu kuin järkyttävä tukki." jos kyllä niin sitten pitää sietää, muuten ehdottomasti ei!

Vaikuttaa aika kypsymättömältä tavalta puhua... Onko kyseessä minkä ikäinen mies/poika?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat