Bimbo oy:n leideillä ihan mahtava tyyli!

Vierailija

Oikeesti, olisinpa minäkin nuori, pitkä, kaunis, kurvikas ja peloton! Joka jaksossa mietin, että näyttääpä ne upeilta. Noiden tyyli tuntuu lasilliselta raikasta vettä hillityksi harmaaksi massaksi muuttuneiden muotiblogien lukemisen jälkeen. Kaikki on rohkean näyttävää ja naisellista, mutta omaan silmään mikään ei ole näyttänyt tyrkyltä (kuten iltatytöt hottikset yms..)

Kommentit (7)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kumpiko siellä kirjottelee, Sointu vai Alina? :D

Liekkö molemmat 😂 idiootteja. Ja kaukana kyllä tyylikkäistä leideistä!

Vierailija

Mitä epätyylikästä heissä on? Toisen tatuoinnit? Arvelinkin että hameet pelottaa aika monia, itse en pitäisi mitään muuta jos mullakin olisi noin pitkät jalat (arvatenkin EN ole Sointu tai Alina, valitettavasti).

Suomessa ei näe enää missään naisellista tyyliä, joka ei olisi A) rusettisöpöilyällötystä a la pupulandia tai B) tissitjavärkittyrkylleällötystä a la Tuksu. Paitsi Bimboilla. Jotain iloa sentään! Ehkä lähden tästä ostamaan itsellenikin 12 sentin korkkareita, omani on vähän vaisuja...

Vierailija

Mistä löytäisi lisää räväkämpää mutta siistiä tyyliä? Jenkkiellet koluttu, suomiblogit ei isoimmat ainakaan ole lupaavia.

Vierailija

Lieköhän molempia painettu joskus perseeseen? Tämmöisiä minä mietin, nyt kun maakin alkaa olla roudassa, lehdet pudonneet ja odotetaan, että lumi peittää maan.

- ajattelija 74

Vierailija

Aah ihana Suomi, maailman tasa-arvoisin valtio mutta täällä voi laittaa hameen ja korkkarit vain jos on valmis kuuntelemaan perseeseenpainamisjuttuja ja naisten supinoita! Täällä iloinen ja erottuva tyyli tarkoittaa sitä että Anu Saagim vittuilee jos joku ei ole laittanut korkoja jalkaan! Täällä hyvä tyyli tarkoittaa sitä että on sama harmaa kashmirneule ja mustat pillifarkut ja sit joku Persoonallinen Yksityiskohta pukeutumisessa. I give up.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat