Vierailija

Kuvailkaa kumppaninne ulkonäköä mahdollisimman yksityiskohtaisesti. kiva lukea millaisiin piirteisiin muotoihin yms. eri ihmiset kiinnittää eniten huomiota kumppanissaan :))))) :D <3

Sivut

Kommentit (29)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kauniit ruskeat silmät, seksikäs hymy, vähän vino nenä, isot kädet, lihaksikas selkä, tukka harvenemaan päin. Pitkät raajat.

Vierailija

Travis Fimmel (Ragnar) viikingeistä, mutta parin millin siilitukka, ei irokeesiä. Mieheni on myös hieman lyhyempi ja ylävartaloltaan enemmän V-mallinen. Silmäpusseista lähtien hyvin saman näköinen muuten. Likainen duunari - rakastan. En pidä hoikista, siloposkisista, pynttäytyjämiehistä. Vahvat käsivarret, karkeat kädet ja parta ovat olleet heikkouteni aina.

Vierailija

Vatsakas, tanakka, pienehköt ruskeat silmät, arpiset kasvot (joskin parran peitossa), ruskeat ylipitkät hiukset, taikinanaama. isohko nenä, ohuet huulet.

Vierailija

Pitkä. Karvainen. Tummat kiharat hiukset ja hypnoottiset ruskeat silmät. Hauskan mallinen nenä ja korkea otsa. Pitkät silmäripset. Söpöt huulet. Ihanat rintalihakset ja -karvat. Turvalliset kädet. Posket muuttuu aina sen mukaan millaisella tuulella on joko vähän pupumaisiksi tai sitten sellaisiksi cooleiksi badass poskiksi. Erittäin miehekäs olemus.

Minua senttimetrin pidempi. Tummanvaaleat, paksut n. 5 cm pitkät hiukset jotka kihartuvat kauniisti laineille. Kengänkoko 40. Vaaleansiniset, suuret silmät. Iso kaljamaha mutta muuten hoikka vartalo. Vaaleat karvat. Vinot ja värjäytyneet hampaat. 18 cm pitkä penis. Ryppyiset ja uurteiset kasvot. Kaunis hymy hampaista huolimatta, ihanat hymykuopat. Täydellisen suora nenä josta kasvaa tuuheaa karvaa. Paksut kulmakarvat, jotka vaalenevat ulkoista kulmaa kohti kasvaessa. Punainen, seksikäs parta. Pisimmät ripset mitä olen koskaan kenelläkään ihmisellä nähnyt (olen kateellinen).

Keskimittainen, tummanruskeat hieman kiharat hiukset, ruskeat silmät, parta, jokseenkin huonot hampaat, ohut ylähuuli ja vähän paksumpi alahuuli, paksut kaartuvat kulmakarvat, jokunen aknearpi,sopusuhtainen nenä (sellainen kasvoihin sopiva), pyöreät kasvot. Leukaa en kyllä osaa kuvailla hyvin. Se on sellainen hassu ja pyöreä, leuan ja alahuulen väliin jää erikoinen kolo.

Kroppa karvainen ja tanakka, jonkun verran ylipainoa. Leveä rintakehä ja isot kädet. Hartiat ovat myös leveät, lantio kapeampi. Persjalkainen kuten moni muukin suomalainen.

"You are more like Wraith than you know."
"I'm not sure I like the sound of that."
"There is much about Wraith that you do not know, Sheppard."

Minua hieman pidempi, korealaistaustainen mies.

Ulkonäöltään pahanpojan näköinen, mutta omistaa varmasti kilteimmät ja hellyyttävimmät suklaanruskeat mantelisilmät joillaisia en ole koskaan ennen nähnyt♡

Paksut tummanruskeat hiukset ja pehmeät täyteläiset huulet. Lempeä vilpitön hymy. Pitkät pianistin sormet, voimmakkaat käsivarret, näkyvät vatsalihakset, tatuointi rintakehässä sekä niskassa, jykevä leuka, jossa aina pieni parransänki.

Vierailija

Kuin Daniel Craigin nuorempi ja (minusta) paremman näköinen painos. Pitkät ripset, hohtavan siniset silmät ja kirsikkana kakun päällä hiukan vinot etuhampaat. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta jotenkin rakastuin niihin. Jotenkin seksikäs tapa liikkua. 

Vierailija

Keskipituinen, laiha, todella hyvä pylly. Sotkuinen ja harveneva ruskea tukka, suloisesti vinot etuhampaat, maailman kauneimmat ja älykkäimmät suurehkot keskiruskeat nappisilmät. Kateutta herättävän pitkät, kaarevat, tummat ja tuuheat ripset. Paksut ja vähän suttuiset kulmakarvat. Ihanat naururypyt ja toinen korvistaan on sympaattinen hörökorva. Ihana♡

Vierailija

Kiharainen, paksu tummanruskea tukka, harmaat silmät, isot korvat jotka sopivat olemukseen hämmästyttävän hyvin ! Pituus 170cm, vartalo on hoikka ja ruumillisen työn ansiosta käsivarret ovat sopivat lihaksikkaat :p

Semmoinen seksikäs hobitti :-D

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat