Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Todella lupaavaa tämä nuoriso, ensin mautolla melkein lasten päälle, Kangasalan hirnuva teini, nyt yksi tappoi autolla mummon

Vierailija

ja hirnuu vain että pitää maksaa vain 800 e xD

Todella lupaavia nämä nykyajan tyypit... Just just.

Muistattehan myös miten typerästi mauto-tapauksessa Kangasalalla teinit vit*tuilivat ja hirnuivat äidille, joka tuli valittamaan siitä, että teinit melkein yliajoivat lapset  mautollaan?

Kommentit (7)

Vierailija

Miltä olisi näyttänyt sinun nuoruutesi aihe vapaa, facebook, yms?!

Muistathan miten mauttomasti ja typerästi nuoret tuolloinkin käyttäyi. Silti sinusta ja muista av-mammoista kasvoi täydellisiä, jotka voivat huonosti piilotetulla itsekorostuksella saatanallisesti syyllistää sitä kautta aikojen syyllistettyä nuorisoa.

Vierailija

Somekulttuuri, ylipornoistuminen, yliväkivaltaviihteellistyminen, ihan ylipäätään tv:stä tuutattava tosi-tv, joka antaa mallin nuorista, tyhjäpäisistä, äärimmäisen ilkeistä, juonittelevista omaneduntavoittelijoista. Netin vihasivut, netin oikeat tapposivut. 

Sellaisesta matskusta on nykynuoriso tehty. 

Ihmiskunta on menetetty.

T: kukkahattutäti

Vierailija

Ei ne ajaneet melkein lasten päälle mautolla. Ajelivat kyllä rannalla, jolla oli myös lapsia. Mutta eivät ajaneet läheltäkään lapsia. 

Vierailija

Amikset yleensä mokailee. Käy  vierailemassa jonkun normaalikoulun lukiossa ja tule sen jälkeen kommentoimaan pilalle mennyttä nuorisoa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat