Tyttöni mielistelee koulukiusaajaansa, ostaa hänelle karkkia ja limsaa, tekee läksyt hänen puolestaan, antaa luntata kokeessa

Vierailija

Koska pelkää tätä kiusaajaa. Seiskalla ovat. Kiusaaja-tyttö on paljon isokokoisempi ja huonosti tytölleni kävisi jos tappelu tulisi. Kuraattori on semmoinen hiiri ettei ole saanut mitään aikaiseksi. 

Kiusaaja pysyy suht. aisoissa kun tyttöni esim. ostaa hänelle ruokatunnilla kioskilta karkkia tai limsaa. Hän ei käy syömässä ollenkaan kun kiusaaja on sen kieltänyt.

Myös jos tämän kiusaajan kaverit tulevat paikalle niin tönii tyttöni äkkiä kauemmas ettei häntä nähtäisi tytön seurassa.

Onko rehtori vaihtoehto kun kuraattorista ei ole apua?

Kommentit (9)

Vierailija

1, en tajunnut?

Kuitenkin kotiin olen kieltänyt tätä tyttöä tuomasta, en halua että saa tietää missä asumme jos kiusaaminen menee pahemmaksi.

ap

Vierailija

Onko kouluissa nykyään luokanvalvojia? Puhu jollekin vastaavalle opettajalle. Jos he eivät saa koulussa kiusaamista kuriin, eivätkä ota vakavasti, ota yhteyttä kiusaajan vanhempiin ja kutsu heidät koululle tapaamiseen rehtorin kanssa.

Se on muuten se kiusaaja joka vaihtaa koulua ei kiusattu. Taistele, että saat oikeutta lapsellesi. Julkisuutta apuna käyttäen jos muu ei auta.

Vierailija

Sut tunnetaan jo, idari provoaja. Mistäs muuten kopioit tämän provon? ;) Kun et keksi mitään omia juttuja. Ja noi sun juttus on muutenkin niin 50-80-luvulta, että hohhoijjaa. Tää oli ihan fiftarialoitus, se missä lapsesi pyörä ei ollut Jopo-provo oli taasen kasaria.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat