Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Höyrystin porkkanat ylikypsiksi, miten saisin tuon makeuden pois?

Vierailija
04.11.2015 |

Elikkä siis tuollaiset ylikypsät porkkanat on niin järkyttävän makeita, että en tykkää yhtään. Oisko kellään mitään ideaa mitä noille kannattais tehdä vai kannattaako tehdä mitään?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
05.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakuunaa päälle, eli tee rakuunaporkkanoita.

Vierailija
2/3 |
05.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Balsamicoa niskaan. Siis porkkanoiden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
05.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, itse laittaisin hunajaa. Sitten sitruunaa tai limeä kaveriksi sille.

Tulee ihan kirpakkaa ja lisätä voi vielä vihr yrttejä, jos tykkää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi seitsemän