Vierailija

En vaan kestä miehen pahaa mieltä; aina kun harmistuu jostain, alkaa hillitön murjottaminen. Sitä kestää sitten vähintään loppupäivän ja on myös lasten edessä naama nurin. Vetäytyy tekemään omia hommiaan, ei älyä ruokkia lapsia, ei vie ulos koska "ei nyt vois kiinnostaa huoh". Sanoin äsken miehelle suoraan että jatkossa lähden pois kotoa jossei ala käytös muuttumaan; olen yrittänyt auttaa miestä pääsemään pahasta olosta yli, tarjonnut kuuntelevaa korvaa, kysellyt mikä auttaisi, koittanut helliä vähäsen. Mikään ei ole tehonnut mutta pahinta on ettei mies edes yritä ottaa vastaan noita juttuja, vaan keskittyy oikein kieriskelemään siinä paskassa olossaan! Yritä siinä nyt auttaa toista...

  • ylös 4
  • alas 1

Kommentit (2)

Vierailija

Vedä illalla sitä äijää strap-onilla perseeseen ja huuda: "MÖKÖ! MÖKÖ! MÖLLI! ONKO NYT SAATANA MÖKÖ MÖKÖ!".

Eiköhän osaa asettaa asiat perspektiiviin tuon jälkeen.

Vierailija

Tuttua... eniten ihmettelen sitä, että sillä varjolla voi jättää olennaiset hommat tekemättä (kuten lasten ruokkimisen), että itsellä on huono fiilis. Mit vit?

Jotkut asiat vaan tehdään, ihan sama miltä tuntuu. "sori, äitiä ei nyt huvita ruokkia teitä kun äitillä on paha mieli, olkaa lapset nälässä, katsotaan vaikka sitten huomenna onko mulla kivaa, niin syödään sitten." 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla