Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ei ole juustoa eikä juustoraastetta, onnistuiko korvata paloilla

Vierailija
03.11.2015 |

Mies oli ostanut valmiiksi siivutettua juustoa, kun en muistanut erikseen sanoa, että osta pala. Tätä on tarkoitus tehdä ja muut aineet löytyy: www.iltasanomat.fi/ruokala/resepti/art-1443759344876.html Tuleeko hassu jos silppuan vaan noita paloja sekaan? Omasta mielestäni onnistuu, mutta kerro jos sinun mielestäsi ei, että miksi ei. 

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
03.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reseptiä katsomattakin voin sanoa, että onnistuu.

Vierailija
2/10 |
03.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuu onnistuu, hyvin onnistuu. Eikun tekemään vaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
03.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole raastinta, joten höylään vaan siivuja ja paloittelen ne pienemmiksi. Ainakin makaronilaatikon päällä toimii ihan hyvin.

Vierailija
4/10 |
03.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tota, miksi et muka voisi raastaa niitä viipaleita? 

Vierailija
5/10 |
03.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et käskenyt miehen ostaa valmista juustoraastatta? Miksi pala, jos se on tarkoitus kuitenkin raastaa?

Vierailija
6/10 |
03.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi et käskenyt miehen ostaa valmista juustoraastatta? Miksi pala, jos se on tarkoitus kuitenkin raastaa?

Pala on halvempi ja sitä syö mies leivän päällä kuitenkin, joten turha sitä monta erilaista. Olen nuuka. En tykkää noista valmiiksi viipaloiduista, mutta mies haluaa yleensä niitä. Mutta kasvisjauhelihapadan tekoon nyt. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
03.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi et käskenyt miehen ostaa valmista juustoraastatta? Miksi pala, jos se on tarkoitus kuitenkin raastaa?

Niistä paloista saa nyt helposti sopivan kokoisia kuutioita, mitkä ajaa ihan saman asian kuin raaste.

Vierailija
8/10 |
03.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä minusta pitäis toimia viipaleillakin. Mutta mikä estää pilkkomasta viipaleita veitsellä suikaleiksi, jolloin ovat raasteenomaisempia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
03.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä on varmaankin olennaisinta se, kuinka ohuita juuston siivut ovat, ei niinkään se, ovatko ne raastetta vai levyjä. Mitä paksumpi siivu, sitä hitaammin ja sitä pienemmälle alueelle se sulaa.

Vierailija
10/10 |
03.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin onnistui ja tästä tuli ihan tautisen hyvää. Paljon parempaa kuin esim. lasagne. Suosittelen reseptiä. Ap. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän neljä