Vinkatkaa hyviä halpoja ruokia ja helppoja säästöjä ruokakaupassa!

Vierailija

Tuli huomattua, että kannan tuonne markettiin ihan liikaa rahaa. Nyt on pakkanen täynnä sukulaisilta saatua hirvenlihaa. Limsat ja alkoholit ainakin jää jatkossa kauppaan, kun maksavat niin perhanasti. Vinkkailkaas vähän amatöörisäästäjää, reseptit ja vinkit tiskiin! Teen mieluusti aina ruokaa niin, että siitä riittää ainakin parille päivälle.

Kommentit (8)

Vierailija

Edelleenkin ne laatikot, puurot ja keitot. Kerralla paljon ja pakkaseen. Tarjoukset ja punalappuiset. Nyt halvalla juureksia. Kausituotteet.

Vierailija

Ihan hirvittää että on ihmisiä jotka juo limsaa. Kerran olin veljellä kun hän tuli kaupasta ja laittoi jääkaappiin monta isoa limsapulloa. Olin persiilleni lentää yllätyksestä että hänen perheensä juo limsaa. Jotenkin häntä katsoo nyt uusin silmin.

Pidän kaikkia limsanjuojia vähän omituisina.

Vierailija

älä osta lihaa, ellei se ole -30 tai -50 % alennuksessa

osta ensisijaisesti tarjoustuotteita (mutta muista hintavertailu niissäkin, eli älä osta kallista tarjouksesta jos saat samanlaatuisen normaalihintaan halvemmalla). Eli kierrä ensin koko kauppa katsoen mitä on tarjouksessa ja vasta sitten valitset mitä ruokaa niistä teet.

ÄLÄ MAKSA VEDESTÄ. sitä saat hanasta. Eli mehut, limsat, kastikkeet, tomaattimurska ym. missä on vettä mukana niin valitse aina sellainen jossa on vähemmän vettä eli tiiviste, kuivatuote, jauhe...

vaihda tuore sitruuna tiivisteeseen

osta leipä vain alennuksesta ja pakasta ne. Illalla pois pakastimesta niin aamulla on sulaa. Voit ottaa palan kerrallaan.

Vaihda levite öljyyn. Sivele öljyä pullasudilla.

älä osta karkkia, leivoksia, pullaa tms.

osta jogurttia isoissa pakkauksissa ja käytä ne loppuun = kaavi tyhjäksi (myös pahvitötsät, leikkaa auki ja kaavi)

älä koskaan osta muovipussia

suosi kompakteja, pinottavia ja käteviä pakkauksia. Näin maksimoit säilytystilan keittiössä ja voit "hamstrata" tarjoustuotteita.

harkitse jokaisen tuotteen kohdalla, voitko saada sen halvemmalla tai pärjätä ilman sitä. Tuoreita kasviksia ja säilykkeitä/pakasteita verrattaessa kannattaa ottaa huomioon tuoreiden kuoret ja siemenet ym turha, kun vertaat kilohintaa.

tällä tekniikalla olen ruokkinut itseni, miehen ja kissan 170e/kk.

Vierailija

Seuraa tarjouksia ja osta/suunnittele ruokia sen mukaan. Ainakin citymarketissa on reiluja alennuksia viikottain, kun niitä seuraa niin tuskin mitään tuotetta tarvitsee ostaa normaalihinnalla! 

Hyödynnä myös punaisella lapulla varustetut tuotteet. Suoraan pakastimeen, jos et heti valmista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat