Vierailija

Poikani ei saanut lopullista päätöstä, eikä ilmeisesti keväälläkään tullut. Osoitetiedot on oikein. Onko ainoa keino soittaa verotoimistoon ja kysyä, tuliko mätkyjä vai palautusta? Luultavasti palautusta, mutta olisihan tuo kiva varmistaa. Mihinkähän nuo ovat voineet hukkua? Hän on kotiosoitteessa kirjoilla, mutta tilapäisesti asuu muualla kurssin takia tämän vuoden. Poika on lievästi vajaakuntoinen parikymppinen, joten siksi autan häntä. 

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

Ei sieltä löydy ainakaan helposti sellaista tietoa, että onko maksettavaa vai palautettavaa. Omani toki tiedän ja olen ilmoituksen saanut, mutta tarkoitukseni oli kysyä, saako omaa vuoden 2014 verotietojaan katsottua netin kautta, mutta ilmeisesti ei saa? Olen kyllä muuten noita palveluja käyttänyt lukuisia kertoja. Kiitos hyvästä tahdosta auttaa, mutta tuo ei valitettavasti auttanut. Eli en löydä mitään sellaista linkkiä tuosta palvelusta, mikä veisi katsomaan noita vuoden 2014 verotettuja tuloja ja veron määrää sekä onko maksua vai palautusta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Verotuspäätöksen tietoja tai tilisiirtolomakkeita ei ole saatavana sähköisesti

Jos tarvitset uuden verotuspäätöksen, soita palvelunumeroon 020 697 002 (Palkan- ja eläkkeensaajat).

Jos tilisiirtolomakkeesi ovat hävinneet, soita palvelunumeroon 020 697 026 (Maksuliikenne). Saat palvelunumerosta maksamiseen tarvittavat tiedot.

Vierailija

Kiitos nelonen. Vielä kysyisin kun tuossa sanotaan palkan- ja eläkkeensaajat, mutta entä kun kyseessä on kuntotusrahalla opiskeleva opiskelija? Katsotaanko heidät yms. tuohon ryhmään, vaikka eivät saa palkkaa eivätkä eläkettä. hän sai myös kesätyöharjoittelun ajalta kuntoutusrahaa, ei palkkaa. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla